Ana SayfaEgzersiz-SporZayıflamak İçin Hangi Sporu Yapmalısın?

Zayıflamak İçin Hangi Sporu Yapmalısın?

Zayıflamak, yağ yakmak, bel inceltmek, göbek eritmek ve en sonunda fit ve sağlıklı bir vücuda ulaşmak yolunda hangi spor dalına yöneldiğiniz büyük önem taşıyor. Neden mi? Haydi, yazımızı okumaya devam edin!

Yoga

Yoga ile hem denge ve postürünüzü geliştirin, hem kaslarınızı güçlendirin hem de zihinsel olarak rahatlayın.

Yoga’nın en önemli amacı, zihni sadelik ve huzura ulaştırmak için yenilemektir.

Yoga; bedeni ve zihni güçlendirir,vücuttaki kıvraklığın ve esnekliğin artırır, hafızayı, zihinsel güçleri, kendine güveni, kararlılığı yükselten esneklik, uyanıklık ve uyum sağlama yeteneğinin artmasını kolaylaştırır ve nefes almanın, metabolizmanın, dolaşımın, sindirimin ve iç salgı bezlerinin faaliyetlerinin artırır.

Yoga Dersi Veren Spor Salonları

Miha Bodytec

Miha bodytech ile zayıflayabilirsiniz.

Spora fazla vakit ayırmaktan pek hoşnut olmayanlar için Miha Bodytec sistemi oldukça kullanışlıdır.  Üzerinize giydiğiniz özel kıyafetler ve eklektrik akımıyla kaslarınızı 25 dakika boyunca hareket ettiren bu egzersiz ile kısa zamanda forma girebilebilirsiniz.

Fitness

Fitness ile kendinizi zinde hissedin ve forma girin.

Kendinizi zinde hissetmenizin en etkili yolu tabi ki fitness. Spor aletlerini tek tek kullanarak yapacağınız kardiyo ağırlıklı çalışmalarla formunuzu koruyabilirsiniz.

Fitness Yapabileceğiniz Spor Salonları

Kettlebell

Kettlebell egzersizleri zayıflamanıza yardımcı olabilir.

Eski zamanlarda padişahların savaşa hazırlanmak için egzersiz yaptığı ve girya adı verilen kulplu gülleler sayesinde, vücudunuzu daha güçlü ve dayanlıklı hale getirebilirsiniz. Giryalarla birbirinden farklı egzersizler yaparak kas gelişimini destekleyerek yağları kolayca yakmak mümkün.

Pilates

 

Pilates zayıflamanıza yardımcı olurken dengenizin ve postürünüzün gelişimine katkı sağlar.

Mat üzerinde top ve bantı ile güzel bir grup aktivitesi olmasının yanında pilates egzersizlerinin karın ve bacak bölgesindeki muhteşem etkilerini göz ardı edemeyiz. Özellikle karın ve bacak sorunlarınız varsa adresiniz öncelikle pilates olmalı.

Pilates Dersi Veren Spor Salonları

Power Plate

Power plate egzersizleri ile zayıflayın.

Kaslarınızı sıkılaştırmak ve daha fit bir vücuda kısa zamanda sahip olmak isteyenlerdeseniz power plate egzersizleri alanın en iyilerinden. Titreşimlerle kaslarınızın sıkılaşmasını sağlayan Power Plate sizi biraz yorabilir çünkü etkisi birçok spor aletinin kat kat üzerinde.

Power Plate Dersi Veren Spor Salonları

Spinning

Spinning zayıflamak için en eğlenceli yollardan biridir.

Bisiklet sürmek mi çok mu eğlenceli geldi? Ancak bu bisikletler biraz sizi yorabilir.
Kalori yakma konusunda alanın uzmanı Spinning ile ilk başlarda ciddi şekilde yorulacaksınız hatta otururken bile canınız yanacak ama vazgeçmeyin çünkü vücudunuz bir kaç gün sonra bu tempoya alışacak.

Spinning Dersi Veren Spor Salonları

Trx

Zayıflamak için Trx derslerini deneyin.

Baktığımızda TRX bir egzersiz türüdür aslında. Kendi vücut ağırlığımızla yerçekimine karşı yapılabileceğinizyüzlerce farklı çeşitte egzersiz bulunan TRX ile sağlam bir core yapısını geliştirerek kas dayanıklılığını arttırabilirsiniz.

Zumba

Zumba ile yağ yakın.

Zumba; oldukça dinamik, coşkulu, eğlenceli müzikler eşliğinde yapılan ve insanın içini kıpır kıpır dans figürlerini kullanılarak yapılan Latin esintili dans-fitness dersidir. Zayıflarken eğlenmek isteyenler için ideal bir spordur.

Zumba Dersi Veren Spor Salonları

Bu derslere Sporcard sayesinde tek bir üyelikle katılmak ise çok basit. Yüzlerce farklı salonda katılacağınız sınırsız grup dersi ile eğlenerek forma girmenin keyfini çıkarın!

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER