Ana SayfaEgzersiz-SporFitness ÖnerileriUrban Riders ile Pedal Partisine Hazır Olun

Urban Riders ile Pedal Partisine Hazır Olun

Bahar mevsiminin kendini iyicene belli etmesiyle plaj sezonuna da kısa bir zaman kaldığının farkındayız değil mi?

Hala spor yapıp yapmamak arasında gidip gelenlerdenseniz ve hangi salona üye olacağını düşünüyorsanız size “tek bir üyelikle 300’den fazla spor salonunda spor yapabilme imkanı” sunan Sporcard’ı incelemenizi öneriyoruz.

Sporcard üyeliğiniz ile gidebileceğiniz salonlar ve yapabileceğiniz antrenmanlar sınırlı değildir. Kardiyo ve gym antrenmanlarından çabuk sıkılan biriyseniz ve antrenman çeşitliliği istiyorsanız size anlaşmalı salonlarımızdan olan Urban Riders’ı anlatmak isteriz.

Maslak ve Ataşehir de birer şubesi bulunan Urban Riders’ın,  yetenekli ve enerjik eğitmenleri size süper bir pedal partisine katılma fırsatı sunuyorlar.

Urban Riders’ta yüksek tempolu müzik eşliğinde yapacağınız spinning dersleri , vücudunuzun hem üst hem alt vücudunuzu çalıştırarak harika bir deneyim yaşamanızı sağlayacak. Ayrıca yaklaşık 1 saatlik spinning dersininin ortalama 400-500 kalori yaktırdığını da unutmamak gerekir 🙂

Üyelik zorunluluğu olmayan Urban Riders‘da istediginiz dersi Sporcard’ın internet sitesi uzerinden seçip rezervasyon yaparak katılmanız mümkün. Ayrıca deneyimli eğitmenlerinden birebir Personal Training dersleri de alabilirsiniz. Eğlenerek spor yapmak ve kilo vermeye hazırsanız, Urban Riders sizi çağırıyor.

Ayrıca Urban Riders hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için linki tıklayabilirsiniz: https://www.sporcard.com/spor-salonlari?q=urban

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER