Ana SayfaSpor SalonlarıFitRoom'da Kondisyon Tutarak Yenileneceksiniz!

FitRoom’da Kondisyon Tutarak Yenileneceksiniz!

Şişli bölgesinde Nişantaşı’nda yer alan Fitroom ile kendinize kondisyon kazandırarak yenilenebilirsiniz!

Sıcak, temiz ve fonksiyonel antrenmanlar ile form tutmak isteyen spor severlerin ortak buluşma noktası olan ve Nişantaşı’nda Şişli Öğretmenevi içerisinde  2010 yılından beri hizmet veren  Fitroom, 2015 Ocak ayı itibari ile tamamen yenilenerek sizlerin hizmetine sunulmuştur. Fitroom, sizin için spor alanında tüm yenilikleri takip ederek kendini ve eğitim şeklini sizlere daha iyi bir hizmet vermek için yenilemektedir.

Profesyonel eğitmen kadrosu ve sundukları yenilikçi eğitimlerle kendini geliştirmek isteyen herkese kucak açan salonun belirlediği misyon ve vizyon ile size sporu bir yaşam biçimi olarak benimsetmek, sağlık, huzur ve mutluluk için spor yapabilme imkanı sunuyor.

Açıldığı günden bugüne vermekte olduğu hizmetlerin çeşitliliği ve kalitesi, eğitmenlerin dallarında tecrübeli ve ödüllü olması sebebiyle bölgenin en iyi savunma sanatları ve boks/kickboks kulübü haline gelen Fitroom, fitness, boks, kick boks, muay thai, eskrima, kali, wing chun, jeet kune do, taekwondo, judo, aikido, kenpo karate gibi birçok spor dalında hem bireysel hem de grup dersleri eşliğinde hizmet vermektedir.

Ayrıca kendiniz çalışabileceğiniz fonksiyonel antrenman alanı sayesinde kondisyon seviyenizi  arttırmanıza da yardımcı olmaktadır.

Sporcard Klasik üyeliğinizle Fitroom Savunma Sanatlarından ayda 99 TL ücret karşılığında sınırlama olmadan yararlanabilirsiniz.

https://www.sporcard.com/spor-salonu/fitroom-savunma-sanatlari-sisli-istanbul

 

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER