Ana SayfaSpor SalonlarıSportif Bir Yaşam İçin Bayrampaşa’da Bulunan Asfalt Fitness Salonu'na Gelin!

Sportif Bir Yaşam İçin Bayrampaşa’da Bulunan Asfalt Fitness Salonu’na Gelin!

Asfalt Fitness Salonu Bayrampaşa’da siz değerli sporseverlere hizmet veriyor! İstanbul’da sporun keyfini doyasıya çıkarmak istiyorsanız Asfalt Fitness Salonu tam size göre! Neden mi? Çünkü gerek konumu gerek yenilikçi, modern ve keyifli atmosferi ile kullanıcılarına spor salonu deneyiminden çok daha fazlasını verebiliyor. Bayrampaşa’da merkezi bir konumda antrenman programınıza hız kesmeden, yolda vakit kaybetmeden başlamak istiyorsanız Asfalt Fitness Salonu size mükemmel imkanlar sunuyor.

asfalt-egzersiz

İstanbul’da Bayrampaşa bölgesinde Asfalt Fitness Salonuna üye olarak merkezi konumunun avantajlarından yararlanabilirsiniz. Yenilikçi spor anlayışı ile spor keyfini en üst seviyelerde yaşayacağınıza emin olabilirsiniz.

Asfalt Fitness Salonu her şeyden önce müşteri memnuniyetine önem vermesi ile dikkat çekiyor. Yüksek kalite standartlarında hizmet anlayışı ile siz katılımcılarına eğlenceli ve sportif bir hayat sürme konusunda yardımcı oluyor.

Asfalt Fitness Salonunun Sağladığı İmkanlar Kullanıcılarını Çok Memnun Ediyor!

asfalt-fitness

Asfalt Fitness Salonu 450 metre kare geniş çalışma alanı ile ferah ve sakin bir fitness deneyimi yaşamanıza olanak tanıyor. Ayrıca özel otopark alanı ile kullanıcılarının zaman kaybetmeden ve pratik bir biçimde spor keyfine başlamalarına imkan tanıyor.

asfalt-bar

Asfalt Fitness Salonu’na üye olmak hem çok kolay hem de çok avantajlı… Sportif bir yaşamı benimseyen herkesin rahatlıkla aktif bir fitness deneyimi yaşayabileceği ve düzenli bir antrenman programını sürdürebileceği muhteşem bir tesis olma özelliklerini de gösteriyor!

asfalt-fitness (1)

asfalt-vitamin

Özel otopark, soyunma odası, kilitli dolap, havalandırma, vitamin bar, duş gibi mekânsal olanakları sayesinde spor yapmadan önce park bulma derdi yaşamayacak, eşyalarınızı güvenle saklayabilecek ve rahatlıkla spora hazır bir hale gelebileceksiniz. Spor esnasında ferah fitness salonlarında havalandırma problemi yaşamayacak, oksijenli ve temiz bir ortamda sporun keyfine doyasıya varabileceksiniz. Ayrıca istediğinizde vitamin bardan vitamin ve mineral bakımından zengin gıdalar alarak enerjinizi yenileme imkanına da sahipsiniz. En önemlisi ise antrenman programınızın ardından rahatlatıcı bir duş alıp gerilen kaslarınızı gevşetebilecek, eve döndüğünüzde kas ağrılarından muzdarip olmayacaksınız!

Asfalt Fitness Salonu Çeşitli Aktivitelerle Herkese Hitap Etmeyi Başarıyor!

asfalt-pilates

Asfalt Fitness Salonu pilates, zumba, fitness, gym dersleri veriyor ve kullanıcılarına hafta içi: 11:00 – 00:30 arası, hafta sonu ise 13:00 – 18:00 arası kesintisiz hizmet veriyor.      Asfalt Fitness Salonu sadece kadınlara özel pilates ve zumba dersleri ile bedeninizin ritmini yakalamanıza imkan tanırken günün stresinden de kurtulmanızı sağlıyor.

asfalt-fitness (1)

Asfalt Fitness Salonu’nun adresi Kocatepe Mah. 50. Yıl Cad. No:5-7 Bayrampaşa / İstanbul’dur.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER