Ana SayfaSpor SalonlarıSporcardlı İstanbul Spor Salonları

Sporcardlı İstanbul Spor Salonları

Spor yapmanın özgürlükçü dünyasını İstanbul’da keşfetmeye hazır olun! Herhangi bir taahhüt vermeden aylık üyelikle anlaşmalı spor salonlarında sınırsız spor yapma fırsatı sunan Sporcard’ın İstanbul lokasyonlu spor salonlarını sizin için bu yazımızda listeledik. İster evinize, ister ofisinize, ister arkadaşınıza yakın bir lokasyonda dilediğiniz zaman ve dilediğiniz kadar spor yapmanızı sağlayacak İstanbul spor salonları ile sınırsızlığın ve bağımsızlığın tadını çıkarın! En çok tercih edilen ve çeşitli imkanlarıyla spor yapmayı hem keyifli hem de verimli hale getirecek 10 ilçe bazında grupladığımız İstanbul spor salonunu bu yazımızda keşfedebilirsiniz.

Pleon – Ataşehir

Ataşehir spor salonu seçenekleri arasında yükselen Pleon; Barbaros mahallesinde yaklaşık 5000 m2 alana kurulu, tam donanımlı bir salondur. Fitness antrenmanlarının yanı sıra pilates, spinning, yoga gibi farklı spor dalları için de ortam yaratan Pleon; hem bireysel hem de grup çalışmalarıyla harika bir spor deneyimi sunar. Havuz, sauna, hamam, buhar odası gibi imkanlar da sağlayan Pleon; özellikle Ataşehir’de havuzlu spor salonu arayanlar için ideal bir seçimdir.

Diğer Ataşehir spor salonları için tıklayın.

Crossfit 34 – Ümraniye

Dudullu’nun Şerifali mahallesinde yer alan Crossfit 34, Türkiye’nin ilk crossfit salonu olmakla birlikte sporcuların en çok tercih ettiği yerlerden biri. Crossfit antrenmanları için sporcuların ihtiyaç duyabileceği her şeyin bulunduğu bu salonda, başlangıç ve ileri seviyedeki tüm sporculara özel eğitim almak mümkün. Crossfitin yanı sıra fitness’ın her alanında da çalışılabilecek olan Crossfit 34 için Ümraniye spor salonu seçeneklerinin en favorisi diyebiliriz.

Diğer Ümraniye spor salonları için tıklayın.

Stüdyo Yang – Beşiktaş

Spor deneyimine bambaşka bir bakış açısı getiren Stüdyo Yang, kick boks ve muay thai meraklıları için özel bir imkân sunar. Beşiktaş spor salonu seçenekleri arasında yer alan salon, uzak doğu sporlarının yanı sıra pilates yapmak için de idealdir. İster bireysel olarak spor yapabileceğiniz ister grup derslerine katılabileceğiniz Stüdyo Yang, farklı bir spor deneyimi arayanların mutlaka denemesi gereken bir yer.

Diğer Beşiktaş spor salonları için tıklayın.

Massport Health Club – Sarıyer

Maslak lokasyonunda Manhattan Sitesi içinde bulunan Massport Health Club, havuzlu spor salonu arayanlar için olduğu gibi fitness tutkunlarına da mükemmel bir spor deneyimi yaşamayı vadeder. Diğer spor salonlarından farklı olarak zumba derslerine katılma fırsatı sunan ve basketbol sahası da içeren Massport Health Club, sporu bir yaşam felsefesi olarak tanımlayan herkese kusursuz bir imkân sağlar.

Diğer Sarıyer spor salonları için tıklayın.

The Gym A Plus – Başakşehir

The Gym A Plus, Tahtakale Ağaoğlu My Town Ispartakule’ de bulunan dört dörtlük bir fitness salonudur. Havuz, hamam, sauna ve vitamin bar imkanlarıyla dikkat çeken salonda; pilatesten zumbaya, spinning’den step ve yogaya kadar birçok spora dahil olmak mümkün. Bireysel veya grup derslerine katılarak spor yapabileceğiniz The Gym A Plus’ı, Başakşehir spor salonu tercihleriniz arasında mutlaka bulundurun deriz.

Diğer Başakşehir spor salonları için tıklayın.

Innpera Otel Fitness – Beyoğlu

Innpera Otel’in spor tutkunları için sunduğu harika bir hizmet olan Innpera Otel Fitness, Taksim bölgesinde spor salonu arayanlar için kaçırılmaz bir fırsat. Fitness’a dair tüm antrenmanları yapabilmeye imkân veren ferah ortamı ve zengin ekipman seçenekleri, Innpera Otel Fitness’ı tercih edilebilecek en iyi Beyoğlu spor salonu seçeneklerinden biri yapar. Siz de bu salonu tercih ederek ister bireysel ister eğitmenler eşliğinde spor yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Diğer Beyoğlu spor salonları için tıklayın.

The Gym Fitness Spa – Beylikdüzü

Vetro City Residence içinde 6000 m2’lik geniş bir alana yayılan The Gym Fitness Spa, fitness olanaklarının yanında hamam, sauna, havuz ve buhar odası imkanları da sunan oldukça donanımlı bir Beylikdüzü spor salonudur. Sporcuların pilatesten zumbaya, spinning’de total body’e kadar birçok farklı alanda antrenman yapmasına imkân veren salon; bireysel olarak ya da grup dersleri ile çalışılabilecek harika bir yer.

Diğer Beylikdüzü spor salonları için tıklayın.

New Body Fitness – Bağcılar

New Body Fitness, İkitelli’nin Göztepe mahallesinde bulunan Batışehir Projesi içinde konumlanmış bir Bağcılar spor salonudur. Fitness imkanlarına ek olarak hamam, havuz ve saunayı içeren ıslak alan kullanımıyla dikkat çeken salon; pilates, spinning ve zumba yapabilme fırsatı da tanır. New Body Fitness, hem grup dersleri hem de bireysel olarak antrenman yapılabilecek, oldukça donanımlı alet ve ekipmanlara sahip harika bir alternatiftir.

Diğer Bağcılar spor salonları için tıklayın.

The Red Fitness – Şişli

Nişantaşı’nın merkezinde, Villa Han içerisinde yer alan The Red Fitness, Nişantaşı’nda yaşayan ya da çalışan herkesin rahatlıkla favorisi olabilecek son derece donanımlı bir salon… Pilates, yoga, spinning gibi antrenmanlarla birlikte zumba gibi etkinliklere katılmanıza da fırsat sunan The Red Fitness; ekipman bakımından da oldukça zengin. Siz de sporun birçok yönüyle ilgilenmek istiyorsanız bu salon tercih edebileceğiniz en iyi Şişli spor salonu seçeneklerinden biri.

Diğer Şişli spor salonu seçenekleri için tıklayın.

The Meridian Fitness Club – Kadıköy

Kadıköy spor salonu seçenekleri arasında başı çeken The Meridian Fitness Club, çok yönlü bir spor deneyimi arayanlar için mükemmel bir alternatif sunar. Fitness için gereken tüm ekipman ve ortamı sağlayan salon; yığa, pilatesi aerobik ve power plate çalışmaları yapmaya da fırsat tanır. Erenköy’de bulunan merkezi konumu sayesinde Kadıköy lokasyonundaki pek çok kişiye uygun olan salon ile siz de keyifli ve verimli sporun keyfini çıkarabilirsiniz.

Diğer Kadıköy spor salonları için tıklayın.

1 Yorum

  1. Wonderful rhythm! I’m keen on becoming an apprentice to enhance my website skills. Could you please guide me on how to register for your blog site? Your account has proven to be incredibly beneficial for me. Your latest post has provided me with a crystal-clear and inspiring insight, and I’m genuinely excited to delve further into your content. By the way I am a Senior Researcher @ Clickmen™ ~ SEO Experts & Backlink Building Web Design Agency in USA & Canada.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER