Ana SayfaSpor SalonlarıSporcardlı Ankara Spor Salonları

Sporcardlı Ankara Spor Salonları

Sporcular için spor yapmanın sınırlarını ortadan kaldıran Sporcard, Ankara’daki anlaşmalı spor salonları ile size özgürlüğün tadını çıkarma fırsatı sunuyor! Aylık üyelikle Ankara’daki sayısız spor salonuna sınırsız giriş imkânı sunan Sporcard sayesinde evinize, iş yerinize, okulunuza yakın birçok spor salonunda rahatlıkla spor yapabilirsiniz. Ankara’nın farklı bölgelerinde bulunan anlaşmalı spor salonlarını listelediğimiz bu içeriğimizde, sizin için en uygun seçeneği kolayca keşfedebilirsiniz. Gelin Sporcardlı Ankara spor salonlarını birlikte inceleyelim.

Fetih Spor Akademisi – Keçiören

Keçiören’in Pınarbaşı mahallesinde yer alan Fetih Spor Akademisi, bireysel spor dallarının yanı sıra grup derslerinin de bulunduğu geniş seçeneklere sahip oldukça donanımlı bir spor salonudur. Fitness yapmak isteyenler için ideal düzeyde yeterlilik sunması ile olduğu gibi muay thai, tekvando, kick boks gibi Uzak Doğu sporları için imkân sunmasıyla da dikkat çeker. Siz de evinize, işinize veya okulunuza yakın bir Keçiören spor salonu arıyorsanız, Fetih Spor Akademisi tercih edilebilecek en iyi seçeneklerden biridir.

Diğer Keçiören spor salonları için tıklayın.

Wind Life Sports – Yenimahalle

Sporcard’da Yenimahalle spor salonu seçenekleri arasında başı çeken Wind Life Sports, farklı spor dallarını tek merkezde yapabilmeyi sağlayan çok yönlü bir salondur. Aralarında pilates, spinning, yoga, zumba, boks gibi dalların bulunduğu alternatifler sunan salon; havuz kullanımına da açıktır. Ebeveynlerin rahatça spor yapabilmeleri için çocuk oyun alanı da bulunduran Wind Life Sports, herkese hitap edebilecek bir niteliğe sahip.

TTFİT Elvankent – Etimesgut

Ekipman donanımı ve ferah çalışma alanıyla dikkat çeken TTFİT Elvankent, hem bireysel hem de grup derslerine katılarak spor yapmayı sevenler için harika bir seçenek sunuyor. Pilates, zumba, tabata, spinning ve daha pek çok farklı alanda spor yapma imkânı sunan salon; merkezi konumuyla da sporcular için tercih sebebi. Siz de evinize ya da işinize yakın bir Etimesgut spor salonu alternatifi arıyorsanız, TTFİT Elvankent’i değerlendirmeleriniz arasında alabilirsiniz.

Diğer Etimesgut spor salonları için tıklayın.

Crossfit Backstreet – Çankaya

Crossfit Backstreet, Çankaya’da donanımlı bir crossfit salonu arayanlar için en iyi seçeneklerden biridir. Geniş ve ferah çalışma alanıyla birlikte crossfit için ihtiyaç duyulan tüm ekipmanları zengin çeşitlilikle sunan salon, sporcular için ideal bir spor deneyimi yaratmayı hedefler. Bireysel olarak antrenman yapabileceğiniz ya da oryantasyon eğitimi alarak crossfit’e başlayabileceğiniz Crossfit Backstreet ile siz de aktif bir yaşam sürmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Diğer Çankaya spor salonları için tıklayın.

Türkoğlu Gym – Sincan

Sincan spor salonu seçenekleri arasında yer alan Türkoğlu Gym, Menderes mahallesinde tercih edilebilecek ideal salonlardan biridir. Geniş kapasitesi ve zengin ekipman çeşitliliği ile fitness başta olmak üzere birçok sporu yapabilmenin mümkün olduğu salon, herkese hitap etmeyi başarır. Siz de Sincan’da ikamet ediyor veya çalışıyorsanız ve Sporcard kullanıyorsanız, Türkoğlu Gym’e bir göz atın deriz.

Athletica Sports – Altındağ

Yüksek kapasiteli alanı ve farklı alanlara yönelik ekipmanlarıyla öne çıkan Athletica Sports, Altındağ spor salonu seçenekleri arasında yükselen bir seçenek… Diğer spor salonlarına kıyasla step, kardiyo, kick box gibi farklı spor dallarına ait çalışma alanlarını da içeren salon; hem bireysel hem de grup şeklinde çalışmaya uygun bir yerdir. Aralarında buhar odası, sauna gibi hizmetlerin de sunulduğu Athletica Sports’u siz de hemen keşfedin!

Fetih Spor Akademisi – Mamak

Mamak Zerdalitepe’de konumlanan Fetih Spor Akademisi, sadece fitness yapmak isteyenler için değil birçok farklı spor dalıyla ilgilenenler için de ideal bir seçenek yaratıyor. Muay thai ve tekvando gibi Uzak Doğu sporlarının yanı sıra jimnastik yapmak isteyenlerin de tercih edebileceği salon, hem bireysel hem grup derslerine yönelik imkan sunuyor. Kaliteli ekipman çeşitliliği ve ferah çalışma alanıyla öne çıkan Fetih Spor Akademisi’ni siz de Mamak spor salonu seçenekleri arasında değerlendirebilirsiniz.

Diğer Mamak spor salonları için tıklayın.

2 YORUMLAR

  1. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

  2. Its like you read my mind You appear to know a lot about this like you wrote the book in it or something I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit but instead of that this is fantastic blog An excellent read I will certainly be back

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER