Ana SayfaSpor SalonlarıSporcardlı Olmanın Avantajları Şimdi Mobil Uygulamada!

Sporcardlı Olmanın Avantajları Şimdi Mobil Uygulamada!

Sporcard’ın sınırsız dünyasının sınırlarını biraz daha genişlettik. Artık Sporcard üyelerinin tüm işlemlerini üzerinde kolayca gerçekleştirebilecekleri bir mobil uygulamaları var! Spor salonu keşfinden check – in’e, üyelik bilgilerini düzenlemeden tüm işlemleri takip etmeye kadar birçok işlevi, şimdi Sporcard app ile birkaç tıkla yapabilirsiniz. Gelin Sporcard mobil uygulamasını birlikte daha yakından inceleyelim.

Sporcard: Spor Salonlarına Sınırsız ve Taahhütsüz Giriş

Sizlere mobil uygulamayı tanıtmadan önce Sporcard’ın özgürlükçü, yenilikçi ve sınırsız dünyasından kısaca bahsetmek istiyoruz.

Sporcard; yalnızca tek bir spor salonuna bağlı kalmak istemeyen, hayatı mobil yaşamayı sevenler için tasarlandı. Sporu hayatının önemli bir parçası haline getiren ya da getirmek isteyen ancak iş, okul, aile ve benzeri sebeplerle bolca yer değiştirmek zorunda kalanların ihtiyacına hizmet eden bir sistem Sporcard… En önemli özelliği standart spor salonu prosedürlerine kıyasla yıllık değil, aylık üyelikle spor salonundan faydalanmayı sağlamak olan bu sistem; aynı zamanda anlaşmalı olduğu tüm spor salonlarına sınırsız giriş sunar. Yani bu demek oluyor ki tek bir Sporcard üyeliği sayesinde yüzlerce salon arasından işinize, okulunuza ya da dilediğiniz herhangi bir noktaya yakın anlaşmalı bir spor salonuna dilediğiniz zaman, dilediğiniz kadar giriş yapabilirsiniz!

Üstelik Sporcard, bu sınırsızlığı taahhütsüzlükle süsler. Diğer spor salonlarında olduğu gibi tek seferde yıllık ücret ödemek zorunda kalmaz ve bir sonraki ay için üyeliğinizi sebep göstermeden iptal edebilirsiniz. Üyeliğinizi yenilemek ve bu özgürlükçü dünyadan tekrar faydalanmak için Sporcard sizi her zaman bekliyor olacak!

Klasik ve Premium olmak üzere iki farklı üyelik seçeneği sunan Sporcard, saydığımız tüm bu özellikleri sizin için spor salonu özelinde filtreler. Klasik üyelik, günlük antrenmanlarınız için standart spor salonlarında istediğiniz tüm imkanları sunar. Anlaşmalı spor salonlarına özel etkinlikler ile kullanım alanlarını içeren Premium üyelik ise, bir spor salonundan beklentisi daha yüksek olanlar için daha fazla imkân sunmayı hedefler. Sporcardlı bir spor sever olarak kazandığınız bu ayrıcalıkları İstanbul, İzmir ve Ankara’da bulunan tüm anlaşmalı spor salonlarında sınırsız ve özgürce değerlendirebilirsiniz!

Sporcard App ile Spor Yapma Özgürlüğünü Mobilde Keşfet!

Şimdi gelelim Sporcard mobil uygulamanın sizin için yarattığı avantajlara… App Store ve Google Play Store üzerinden tek tıkla indirebileceğiniz Sporcard app, sizi en çok tercih edilen spor salonlarıyla karşılayacak.

Sporcard’a üye olmadan sistemde kayıtlı tüm spor salonlarını ve bu salonlara ait detayları incelemek mümkün. Salonun nerede olduğu, hangi saatlerde kullanıma açık tutulduğu, salonun size sağladığı olanaklar ile faydalanabileceğiniz alanları içeren birçok bilgiye app üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Üstelik salon hakkında yapılan yorumları inceleyerek hangisinin sizin için daha doğru bir seçenek olduğuna da rahatlıkla karar verebilirsiniz.

Bununla birlikte konum bildirimlerinizi açtıktan sonra 200 metre mesafeye kadar size en yakın spor salonunu keşfedebilirsiniz. Alternatif olarak size yakın bir konumda bulunan herhangi bir spor salonunun Sporcardlı olup olmadığını arama çubuğuna yazarak tek adımda öğrenebilirsiniz. Ayrıca keşfet bölümüne tıklayarak üyelik tipi, lokasyon, aktivite ve spor salonları olanakları hakkında detaylı bilgiler de alabilirsiniz. Keşfet bölümünün üst bölümünde yer alan filtreleme barını kullanarak bu özellikleri seçebilir, merak ettiğiniz detayları spor salonları özelinde karşınıza çıkarabilirsiniz.

Mobil uygulamadaki profil sekmesinden üye olarak ya da üyelik girişi yaparak erişebileceğiniz bilgiler ise, yukarıda saydığımız tüm özelliklere ek olarak pek çok kolaylık içeriyor. Bu kolaylıkların başında ise check – in yapma pratikliği geliyor. Bundan faydalanmak için öncelikle uygulamanın ortasındaki konum butonuna tıklayarak bulunduğunuz noktaya en yakın spor salonlarını listeleyebilirsiniz. Seçtiğiniz salonun 200 metre yakınına yaklaştığınızda check – in tuşuna basıp karşınıza çıkan kodu salon yetkilileri ile paylaşarak rahatlıkla giriş yapabilirsiniz. Sporcard mobil uygulaması ile spor yapmak işte bu kadar kolay!

Üstelik daha sonra app üzerinden antrenman yaptığınız spor salonunu değerlendirebilir, yorumlarınızı yazabilir ve tüm deneyimlerinizi herkesle paylaşabilirsiniz. Tekrar aynı salonu kullanmak istediğinizde ise yapacağınız şey çok basit; farklı lokasyonlarda tercih ettiğiniz tüm salonlarınızın yer aldığı check – in geçmişinize göz atmak.

Siz de eğer üye değilseniz Sporcard’ın özgürlükçü dünyasını keşfetmek, üyeyseniz mobil uygulamanın getirdiği kolaylıkları değerlendirmek için Sporcard app’i telefonunuza hemen indirin. Sporcard mobil uygulaması App Store ve Google Play Store’da sizleri bekliyor!

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER