Ana SayfaSpor SalonlarıKadıköy Kozyatağı'nda Sports Factory Fitness Sizi Bekliyor!

Kadıköy Kozyatağı’nda Sports Factory Fitness Sizi Bekliyor!

Benim işim fitness ve olimpik kaldırışlar ile ilgilenmek diyorsanız; sizin için donanımlı bir spor salonu olan Sports Factory karşınızda! Hazırsanız keyifle spor yapmaya başlayalım.

sports-factory-spor-salonu-sporcard

Minibüs caddesine 5 dakika mesafedeki salona ulaşım oldukça kolay bir lokasyonda. Özellikle Bostancı, Kadıköy, Kozyatağı gibi bölgelerde yaşayanlar için Sports Factory mesafe ve ulaşım açısından gönül rahatlığı ile doğru bir seçenek diyebiliriz.

19 Mayıs Mahallesi’nde bulunan Sports Factory fitness salonu içerisinde sizleri güleryüzle karşılayan, profesyonel bir kadro bulunuyor. Kişilere sağlıklı spor vizyonunu kazandırmayı vizyon edinmiş bu spor merkezi, spor ekipmanları ile temizliği ile dikkat çekiyor.

Gri ve siyah rengin hakim olduğu salon sade ama dinamik havasıyla sizi kendi  atmosferine çekiyor.

sports-factory-spor-salonu-sporcard

650 metrekare ve oldukça ferah olan spor salonu, eklem sağlığını koruyan, darbe emici yapıya sahip, üst düzey ergonomik özellikleri bünyesinde barındıran kardiyo cihazları ile de adından söz ettiriyor. Multifonksiyonel fitness ve olimpik free weight ekipmanları ile de kendinize meydan okuyabilir, fitness hedeflerinizi ileriye taşıyabilirsiniz.

Salonun karanlık ve gizemli bir kısmı daha var, hard body çalışmaları için bir kat aşağıda sizi bir sürpriz bekliyor. Bu serin alanda özgürce spor yapabilirsiniz. Aynı zamanda yine gizemli bir pilates stüdyosu da alana dahil edilmiş.

sports-factory-spor-salonu-sporcard

Sports Factory salon saatleri hafta içi 07:00 ile 22:30 hafta sonu ise 9:30 ile 20:00 arasında. En çok beğendiğimiz bölümün soyunma odaları olduğunu da belirtelim. Sizi tertemiz bir alan, tek kullanımlık duş jelleri ve sıcacık suyla keyifli bir duş bekliyor.

Şimdi kulağınıza kulaklıklarınızı takıp spor merkezinin bahçesinde protein tozunu yudumlayabilirsiniz. Özellikle yazın güneşin altında yeşillikler arasında oturmak keyif verici!

Sporcard ayrıcalıkları ile Sports Factory’den yararlanmak için bu linke tıklayabilirsiniz.

sports-factory-spor-salonu-sporcard

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER