Ana SayfaSpor SalonlarıSadece Spor Salonu Değil, Bir Yaşam Merkeziyle Tanışın! ‘Moow Sports’

Sadece Spor Salonu Değil, Bir Yaşam Merkeziyle Tanışın! ‘Moow Sports’

Profesyonel eğitmen kadrosu, hijyenik çalışma ortamı ve son teknoloji fitness ekipmanları ile Moow Sports Club, ilk şubesi Beylikdüzü -Esenyurt bölgesinde bulunan 3000 m2 üzerine kurulu bir sağlık ve yaşam merkezi özelliğini taşıyor.

Spor yapmadığınız günlerde de salonda masa tenisi, tavla, zumba, crunch gibi aktiviteler yapabilir, aynı zamanda da 250 m2 üzerine kurulmuş olan SPA merkezinde kapalı havuz, sauna ve hamamda vakit geçirerek kendinize bir ödül verebilirsiniz.

sadece-spor-salonu-degil-bir-yasam-merkeziyle-tanisin-moow-sports

Salonda en çok önem verdikleri değerlerden biri de aile ortamı. Her üyenin gönül rahatlığı ile spor yapabilmesi en büyük öncelikleri… Bunu size hissettirebilmeleri de ayrıca keyif verici.

sadece-spor-salonu-degil-bir-yasam-merkeziyle-tanisin-moow-sports

Moow Sport’s Club tüm klişeleri değiştirmek isteyen bir karaktere sahip. Vizyonunu resmî sitesinde yer alan şu cümleyle vurguluyor. ‘Unutmayın ki Fitness, birinden daha iyi olmak değil; önceden olduğunuzdan daha iyisi olmaktır ve muhteşem şeyler hiçbir zaman konforlu bölgeden çıkmaz’.

sadece-spor-salonu-degil-bir-yasam-merkeziyle-tanisin-moow-sports

Moow Sport’s Club çalışanlarının şu davetini sizinle paylaşmadan da geçmeyelim:

‘Eğlenmeden olmaz ki spor imkansız gibi görüneni başarmadan olmaz ki gelin beraber eğlenelim size imkansız gelen hareketleri beraber yapalım biz sizi bekliyoruz ‘

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER