Ana SayfaSpor SalonlarıBeşiktaş’ta Premium Spor Salonu Ayrıcalığını Mercure Hotel Mandara Spa & Fitness'da Yaşayın!

Beşiktaş’ta Premium Spor Salonu Ayrıcalığını Mercure Hotel Mandara Spa & Fitness’da Yaşayın!

Istanbul’un kalbi Beşiktaş’a inerken hemen Gayrettepe’de bulunan Mercure Hotel Mandara Spa & Fitness, spor salonu arayışınızı noktalayacak en iyi seçimlerden biri!

Mercure Istanbul City Bosphorus içerisinde hizmet veren spor salonu, Sporcard üyelerine de hizmet veriyor. Kullanıcı yorumlarında her zaman güleryüzlü personeli ve temizliği ile öne çıkan salon, deneyimli eğitmen kadrosu ile de sporseverlere harika bir deneyim yaşatıyor.

mercure-hotel-pasifik-fitness-sporcard

Spor salonunun en çok tercih edilmesini sağlayan özelliklerinden biri de yarı olimpik kapalı havuzu ve çocuk havuzu. Beşiktaş gibi ulaşımı kolay bir noktada iş çıkışı ya da haftasonu keyifle yüzebileceğiniz bir yer olması gerçekten bir ayrıcalık. Düzenli aralıklar ile bakımı sağlanan havuzun sıcaklığı genellikle 27 dereceye sahip, yazın ise spor salonu kullanıcıların rahatlığı için su sıcaklığını birkaç derece indirerek daha ferah bir yüzme deneyimi yaşamalarına yardımcı oluyor. Spor salonu ayrıca aqua gym dersleri de veriyor. Spor sonrası rahatlamak ve güneşlenmek isteyenler için ise harika bir terasları mevcut.

mercure-hotel-pasifik-fitness-sporcard

Sporcard üyeleri, Mandara Spa & Fitness’ın ödüllü eğitmen kadrosu eşliğinde kickbox, pilates, crunch, jimnastik, yüzme ve fitness eğitimlerinden de yararlanabiliyor. Spor salonunda altın kemer sahibi bir kickbox hocası da var.

mercure-hotel-pasifik-fitness-sporcard

Tesis 2 katlı, sauna, buhar odası, Türk hamamı ve acıktığınız zaman bir şeyler atıştırabileceğiniz vitamin bara da sahip. Mandara Spa & Fitness’ın hedeflerinize göre kolayca kullanabileceğiniz ekipmanlarının bulunduğu fitness salonu da her zaman oldukça temiz ve aydınlık. Eğitmenler eşliğinde aydınlık bir salonda rahat rahat çalışabilmek isteyen tüm fitness tutkunları için harika olan spor salonu, spora yeni başlamak isteyenler için de oldukça iyi bir seçim.

Sporcard Premium üyesiyseniz ya da olmayı düşünüyorsanız Beşiktaş’ta bulunan Mercure Hotel Mandara Spa & Fitness’ı mutlaka ziyaret etmelisiniz!

 

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER