Ana SayfaSpor SalonlarıKağıthane'deki Factory Athletic Spor Salonu Size Birçok Seçenek Sunuyor

Kağıthane’deki Factory Athletic Spor Salonu Size Birçok Seçenek Sunuyor

Factory Athletic spor tesisi Kağıthane’deki Sapphire AVM içerisinde bulunuyor. Spor bilinci ile ders veren ve sağlıklı antrenman felsefesini benimseyen Factory Athletic spor salonu, performansınızı arttırmaya yönelik programlar oluştururken hedeflerinize ulaşmanız gereken tüm olanaklara sahip bir spor merkezi. Bu spor tesisindeki imkanlardan yararlanırken özel ders ve grup dersleri gibi faaliyetlere de katılım gösterebilirsiniz.

Factory Athletic’in Olanakları Göz Dolduruyor

ozel-ders-eslik

Önemli faaliyetlerden bir diğeri ise özel ders ve grup derslerine katılım seçenekleri bulunuyor. Salon 19:00 ve 20:00 saatleri arasında arasında kullanıma kapalı. Bireysel dersler ise salon tarafından ücretlendiriliyor.

Grup dersleri; yoga, pilates, dövüş sanatları, fitness, gym ve boks şeklinde sıralanıyor. Hafta içi; açılış kapanış saatleri 06:30 – 22:00 arası iken hafta sonu bu saatler 09:00 – 19:00 şeklinde değişim gösteriyor.

Factory Athletic kullanıcılarına soyunma odaları ve kilitli dolap hizmetleri de sunuyor. Salonlarda havalandırmaya özen gösteriliyor ve spor yaparken temiz ve düzenli bir ortam sağlanıyor.

kagithane-factory

Factory Athletic Özel Grup Dersleri Nelerdir?

gym-salon-siyah

​Factory Athletic verdiği özel grup dersleri ile siz spor severlere farklı imkanlar sunuyor. Fitness, pilates ve boks seçeneklerinde tasarlanan özel grup derslerinde, belirlenen kişi sayısında özel hoca eşliğinde bilinçli, sağlıklı ve ön önemlisi hedefe yönelik antrenmanlar yapılıyor.

Factory Fitness; kuvvet ve cardio ağırlıklı concept 2, assault bike, dumbeller, barlar, kettlebell, halat vb. ekipmanlarla bireysel çalışmaların ön plana çıktığı özel hoca eşliğinde yapılan özel grup dersleri de veriyor.

Pilates Dersleri ile Duruşunuz Düzelecek

Pilates dersinde çeşitli pilates ekipmanlarıyla tüm vücudunuzu çalıştırmanız sağlanıyor! Pilates derslerinde esneklik ve postüre yönelik eğitimler veriliyor ve özel hoca eşliğinde yapılan uygulamalar grup dersi şeklinde gerçekleştiriliyor.

Boks Dersleri ile Eğlenirken Güçlenin

spor-salonu

Factory Athletic spor salonunun sunduğu diğer hizmetlerden biri ise boks dersleri! Boks tekniklerinin öğretildiği, özel cardio ve kuvvet ağırlıklı boks grup dersi ile hem eğlenip hem spor yapmanın zevkine varacaksınız!

Gym Derslerinde İstediğiniz Programı Tercih Edebilirsiniz

Factory Athletic gym derslerinde ise ders programında belirtilen saatler içerisinde ister günün antrenmanını yapabilir, isterseniz size özel hazırlanan programa sadık kalabilirsiniz. Eğer kendinize özel bir program uygulamak isterseniz bu seçeneği de tercih edebilirsiniz!

kagithane-factory

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER