Ana SayfaSpor SalonlarıEuroGym Sports Acıbadem Size Kusursuz Bir Spor Salonu Deneyimi Sunuyor

EuroGym Sports Acıbadem Size Kusursuz Bir Spor Salonu Deneyimi Sunuyor

Bugün Sporcard kullanıcılarının en sık tercih ettiği spor salonları arasında olan EuroGym Sports Acıbadem’e gidiyoruz. Kadıköy ve Üsküdar’dan ulaşımı oldukça kolay olan salona Kadıköy metro Ayrılık Çeşmesi durağından inerek 10 dakikada ulaşabilirsiniz. Merkezi konumu sayesinde de fitness salonu sıklıkla tercih ediliyor.

eurogym-sports-acibadem-spor-salonu-sporcard

Salon 2000 yılında faaliyet göstermeye başlamış. Bu bakımdan Acıbadem spor salonu denildiğinde çoğu kişinin aklına ilk gelen spor salonu merkezlerinden olma özelliğine sahip. 1500 metrekare alana kurulmuş olan salonda modern fitness ekipmanları ile bir çok üyeye hizmet veriyor.  Ayrıca salonda aletli pilates uygulamalarını personel trainer eşliğinde gerçekleştirebilirsiniz.

eurogym-sports-acibadem-spor-salonu-sporcard

EuroGym Sports Acıbadem bünyesinde, uluslararası geçerlilikte sertifikalara sahip eğitmenleri bünyesinde çalıştırıyor. Dolayısıyla siz, gönül rahatlığı ile bu eğitmenlerden ders alabilirsiniz. Alanlarında oldukça başarılı ve deneyimli eğitmenler ile yaptığınız sporu hem daha iyi öğrenebilir hem de sıkılmadan sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralamış olursunuz.

eurogym-sports-acibadem-spor-salonu-sporcard

Yoga, kardiyo, pilates, aletli pilates, stretching, fitness, strength & conditioning ve dans aktivitelerini Sporcard kullanıcısı olarak grup derslerini de deneyimleyebilirsiniz.

Salon saatleri hafta içi 09:00 ile 23:00 arasında; hafta sonu 11:00 ile 20:00 arasında. Bu sayede hafta içi iş çıkışı kolaylıkla spora gidebilirsiniz. Tüm günün ve sporda geçirdiğiniz zamanın yorgunluğunu ise, sauna ve buhar odası olanakları ile keyifle atabilir, tüm sporunuzu tamamladıktan sonra sizi kendinize getiren duşa imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Kendinizi iyi hissedeceğiniz, size değer veren bir spor salonunda daha iyi öğrenerek ve gelişerek çalışmak için EuroGym Sports Acıbadem spor salonunu size kesinlikle öneririz. Sporcard ayrıcalıkları ile salondan faydalanabilmek için bu linke tıklayabilirsiniz.

eurogym-sports-acibadem-spor-salonu-sporcard

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER