Ana SayfaSpor SalonlarıYoga ve Pilates Sevenleri Zed Exclusive Fitness’a Çağırıyoruz!

Yoga ve Pilates Sevenleri Zed Exclusive Fitness’a Çağırıyoruz!

Spor yapmayı seviyor, özellikle yoga ve pilates konusunda ilerlemek istiyorsanız sizin için Beşiktaş Etiler’de mükemmel bir salon var: Zed Exclusive Fitness.

Sporcard üyeliğiniz ile dilediğiniz zaman gidip uzman eğitmenlerin grup derslerine katılabileceğiniz bu salon, Etiler metro istasyonuna yürüyerek 6 dakika mesafede, spor salonuna ulaşım oldukça basit. İster iş çıkışı ister hafta sonu, fit vücut ölçülerine kavuşmak ve sıkılaşmak için, biraz da yoga ile dinginleşmek için harika bir yer!

Ferah, Sakin ve Oldukça Temiz

Zed Exclusive Fitness

Spor salonunun genel düzeni hem sakin ve dinlendirici hem de canlandırıcı bir etkiye sahip. İçeride yoga ve pilates için özel alanlar bulunuyor. Tüm alanlar yere kadar uzanan camlara sahip ve önünüz bahçe! Ortama gün ışığında yeşile bakarak ferah ferah spor yapabileceğiniz bir sakinlik hakim.

Zed Exclusive Fitness

Bu spor merkezini sadece yoga ve pilates merkezi gibi konumlandırmak yanlış olur. Rahat rahat vücut geliştirme ve gym antrenmanlarınızı da yapabileceğiniz yetkin bir salon. Fitness çalışmalarınız için ihtiyaç duyabileceğiniz, ip, ağırlıklar, istasyonlar ve diğer spor ekipmanları salonda kullanımınız için sizi bekliyor. İstasyonlar oldukça kapsamlı. Ağırlık antrenmanlarınızı burada kolayca yapabilirsiniz. Ayrıca ekipmanların temizliği ve bakımı beğeninizi toplayacak özelliklerden biri. Zed Exclusive Fitness’ın eğitmenleri ve salon sahibi ortama titizlikle bakıyor.

Zed Exclusive Fitness

Spor salonuna üye kişilere özel, birebir formatta eğitimler veriliyor. Bir Sporcard kullanıcısı olarak siz de dilediğiniz zaman eğitmenlerden destek isteyebilirsiniz. Eklemeden geçmeyelim, Zed Exclusive Fitness’a gitmeden önce telefon ile arayıp rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.

Zed Exclusive Fitness

Spor salonu hafta içi ve hafta sonu saat 07:00 – 23:00 arasında hizmet vermekte. Bu geniş zaman aralığında kendinize uygun saatler için rezervasyon yaptırıp özellikle yoga ve pilates grup derslerini deneyebilirsiniz. Sporcard ayrıcalıkları ile Zed Exclusive Fitness salonunu kullanmak istiyorsanız hemen linke tıklayıp rezervasyon yapabilirsiniz!

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER