Ana SayfaSpor SalonlarıSpordan Keyif Almak İsteyenlerin Adresi: Life Health Fitness Club

Spordan Keyif Almak İsteyenlerin Adresi: Life Health Fitness Club

Avrupa yakasının gelişen yüzü Bahçeşehir bölgesinde bulunan Life Health Fitness Club, kaliteli spor anlayışı ile misafirlerinin keyifli bir spor deneyimi yaşamalarını sağlıyor.

Son Derece Modern ve Geniş Bir Salon

Life Health Fitness Club 4000 m2 alana yayılarak kardiyo, ıslak alan ve fitness gibi ayrı ayrı bölümleri bulunan çok büyük bir tesis. Fitness salonunun içerisindeki tüm ekipmanlar son teknoloji aletlerden oluşuyor ve düzenli olarak bakıma tabî tutuluyor.

life-health-fitness-club-spor-salonu-sporcard

Spor salonu, kullanıcıların rahatlığı önemsenerek tasarlanmış. Spor yaparken kendinizi baskı altında hissetmeden, rahatça egzersiz yapabileceğiniz bir ortamı iliklerinize kadar hissedebiliyorsunuz. Salon oldukça aydınlık, büyük pencerelere sahip ve yüksek tavanlı, geniş bir alana konumlandırılmış durumda. Ortamın bu denli ferah olması sizi antrenman sürenizi uzatmaya ve spor yapmaya teşvik önemli eden bir etken!

Salonda Farklı Birçok Dersi Deneyimleyebilirsiniz

life-health-fitness-club-spor-salonu-sporcard

Life Health Fitness Club, profesyonel eğitmen kadrosu ile misafirlerine mükemmel bir hizmet verebilmek için çalışıyor. Sporcard bünyesinde spor salonunda bulunan birçok farklı grup dersinden yararlanabiliyorsunuz. Salonun grup dersleri arasında spor dünyasının popüler derslerini görebilirsiniz. Bunlar yoga, pilates, spinning ve zumba… Grup dersi kaydı yaptırmadan önce salonu arayıp kontenjan doluluğunu teyit etmeniz gerekiyor. Salonun PT hizmeti hakkında bilgi almak için ise Life Health Fitness Club spor salonu ile ayrıca iletişim kurmanız gerekiyor.

life-health-fitness-club-spor-salonu-sporcard

Antrenmandan sonra sıcak bir hamam keyfi size harika gelebilir!

Bu fitness merkezinde ister işten sonra, ister gün içerisinde, isterse de hafta sonu  fitness çalışmalarınızı sürdürebilir ve antrenmanınızdan sonra rahatlamanıza yardımcı olacak  sauna ve hamam olanağından yararlanabilirsiniz.

Spor salonunun hafta içi ve hafta sonu çalışma saatleri 07:00 ile 00:00 arasında değişiyor. Yani size dilediğiniz gibi spor yapabileceğiniz oldukça geniş bir saat aralığı sunuluyor. Bu da salonun önemli artılarından bir tanesi.

life-health-fitness-club-spor-salonu-sporcard

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER