Ana SayfaSpor SalonlarıVücut Geliştirme Hedeflerinize Kavuşacağınız Spor Salonu: Atılım Fitness

Vücut Geliştirme Hedeflerinize Kavuşacağınız Spor Salonu: Atılım Fitness

Tuzla sahil yolu ve Viaport Marina’ya yakın, ulaşımı kolay, vücut geliştirme ve fitness ile ciddi bir şekilde uğraşıyorsanız mutlaka gitmeniz gereken bir spor salonu var: Atılım Fitness.

Derece Kazandıran Spor Salonu

https://www.sporcard.com/spor-salonu/atilim-fitness-tuzla-istanbul?utm_source=sporcard&utm_medium=blog&utm_campaign=sporsalonu&utm_content=atilim-fitness-sporsalonu-sporcard

Birçok fitness salonunun sahip olmadığı vücut geliştirme derecelerinin buradan çıktığını belirtmemiz gerekiyor. 2010 yılından bu yana 8 yıldır hizmet veren Atılım Fitness spor salonu geride bıraktıkları yıllar için yetiştirdikleri sporcular ile vücut geliştirme alanında, bilek güreşi alanında ise 10 şampiyon çıkarmış. Spor salonunun sahibi Ferhat Atıli de 2018 yılı Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonu seçilmiş. Aynı zamanda Ferhat Bey dünyada da 4.lük derecesinin sahibi olmuş. Yani gönül rahatlığı ile işinin ehli eğitmenler eşliğinde spor yapacağınızı söyleyebiliriz.

Fitnessa Kolay Ulaşım

https://www.sporcard.com/spor-salonu/atilim-fitness-tuzla-istanbul?utm_source=sporcard&utm_medium=blog&utm_campaign=sporsalonu&utm_content=atilim-fitness-sporsalonu-sporcard

Atılım spor salonu Tuzla bölgesinde bulunuyor. Sahil yoluna yakınlığı ile kolay ulaşıma sahip olması da çevreden çok kişinin salonu tercih etmesini sağlıyor. Atılım Fitness, içi dolu dışı boş bir salon değil. Tüm spor severlere kaliteli ekipmanlar ve eğitmenler ile destek veriyor, bir spor salonundan beklediğiniz en çok kullandığınız spor aletleri ve spor ekipmanlarını sizlere sağlıyor. Bu sayede karmaşadan da kurtulup fitness hedeflerinize odaklanabiliyorsunuz.

3 katlı spor salonunun havalandırması katların daima temiz ve havadar olmasını sağlıyor, salonun kafe, duş ve soyunma odaları her kullanıcıya açık.

atilim-fitness-sporsalonu-sporcard

Sporcard kullanıcıları Atılım Fitness’ın kaliteli spor anlayışını ayrıcalıklar ile deneyimleyebiliyor. Ayrıca Atılım Fitness ücretli olarak isteyen kullanıcılara özel PT hizmeti de sağlıyor.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER