Ana SayfaSpor SalonlarıFitness Tutkunlarının Yeni Adresi Flamingo Gym

Fitness Tutkunlarının Yeni Adresi Flamingo Gym

‘’Flamingo” kelimesi, ateş anlamına gelen İspanyolca ve Latince “flamenko” sözcüğünden gelmektedir. Anlam olarak kuş tüylerinin parlak rengiyle ilgilidir. İşte Flamingo GYM tam da adına yakışanı yaparak; gerek estetik gerekse hizmet anlamında size alışılmışın dışında ve kaliteli bir hizmet sunuyor. Sunduğu alternatifler ve kadınlara özel spor salonu ayrıcalıklarıyla keyifle spor yapabileceğiniz bu yaşam merkezlerini gelin hep birlikte inceleyelim.

Kısaca belirtmek gerekirse Flamingo GYM, faaliyetlerine ilk olarak 1997’de Fındıkzade şubesiyle başlamış ve kuruluşundan bu yana kaliteli çizgisinden şaşmadan devam etmiş. Şimdi ise bu köklü kuruluşun 3 tanesi bayanlara özel olmak üzere İstanbul’da 5 salonu bulunuyor. Flamingo Gym 25 yılı aşkın süredir sektörde gösterdikleri direnç ve başarılardan aldığı tecrübeleri çözüm ortaklarının ileri teknolojileri ile birleştirerek, tesisleri daha verimli ve başarılı hale getiriyor.

Bütün salonlarında tam donanımlı ve eksiksiz çalışma ortamı sunan salon, profesyonel eğitmen kadrosuyla da başarılı bir hizmet sunuyor. Kıztaşı, Haseki, Bahçelievler ve Teknopark şubeleriyle büyüyen spor kulübü, günümüzde donanımlı salonları ve tecrübeli eğitmenleriyle tesis planlama, eğitim, performans artış danışmanlığı hizmetleriyle de sürekli olarak şubeleşip genişlemeyi planlıyor.

Salonun mottosunu ‘’Son teknoloji spor aletleri ve alanında uzman eğitmenler ile hayallerinizdeki harika vücuda ulaşmak artık evinizden şubelerimiz kadar uzaklıkta’’ olarak belirtmiş. Öyle ki eğer amacınız spordan fayda sağlamaksa, Flamingo GYM’in size yakın bir şubesi elbette vardır!

Sınıfının en profesyonel ekipmanları ile donatılmış, Fitness ve Cardio alanlarının yanı sıra, geniş çalışma alanlarında birçok farklı grup derslerine katılarak enerjinizi yükseltebilir, aynı zamanda eğlenebilirsiniz. Antrenman öncesinde ve sonrasında cafe bölümünden çeşitli atıştırmalıklar temin edebilir, sauna ve buhar odasında antrenman öncesi/sonrası vücudunuzu dinlendirebilirsiniz.’’

Sporcard avantajlarıyla sınırsız üye olmak için acele etmeyi unutmayın!

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER