Ana SayfaSpor SalonlarıOld School Body Building Deneyimi İçin Young&Healthy Fitness Club’ı Deneyin!

Old School Body Building Deneyimi İçin Young&Healthy Fitness Club’ı Deneyin!

Kimsenin gezmeye doyamadığı İstiklal Caddesi’ne 5 dakika mesafede, size Gold GYM zevkini yaşatacak bir spor salonunda fitness becerilerinizi arttırmak ve mükemmel vücut hatlarına sahip olmak ister miydiniz? Cevabınız evet ise Young&Healthy Fitness Club sizi bekliyor!

80’lere Dönüş, Renkli Tasarım

Young&Healthy Fitness Club, Kasımpaşa’da İstiklal Caddesi’ne yürüme mesafesinde, her yere ulaşımı oldukça kolay, genç ve dinamik bir salon.

young-healthy-fitness-club-spor-salonu-sporcard

2019 yılı başında 2 genç işletmeci tarafından devralınan salon, size tıpkı 80’leri yaşatacak şekilde tasarlanmış. İçeriye girdiğiniz andan itibaren kendinizi tüm body builderların gitmek isteyeceği GOLD’s Gym’de geziyormuş gibi hissediyorsunuz. Grafitiler, sloganlar ve turuncu gri ağırlıklı tasarımı ile salon sizi 80’ler ortamında spor yapmaya davet ediyor.

Klasik Fitness Deneyimi İçin İdeal Bir Spor Salonu

Eğer spor salonuna gittiğinizde odaklanmak istediğiniz noktalar ağırlık antrenmanları ve klasik fitness çalışmaları ise Young&Healthy Fitness Club sizin için oldukça yeterli bir salon.

young-healthy-fitness-club-spor-salonu-sporcard

Spor salonu 4 kattan oluşuyor ve ilk katında sizi oldukça güleryüzlü bir danışma karşılıyor. Çünkü burada müşteri memnuniyeti en önemli konu! Sporcard check in kodunuzu danışmadaki görevliler ile paylaşarak salonu keşfetmeye başlıyorsunuz.

Her katı 80 m2 olan Young&Healthy Fitness Club, giriş katında erkekler için soyunma odası ve duşlar, 2. ve 3. katlarında ağırlık ekipmanları, spor aletleri ve kardiyo aletleri bulunduruyor. Bu fitness merkezinin 4. katında ise crossfit alanı, kadınlar için soyunma odaları, ve duşlar bulunuyor. 3. katta ayrıca mola verebileceğiniz, supplementlerinizi hazırlattırabileceğiniz bir kafeterya mevcut, burada keyifle dergilerinizi okuyabilir, boş zamanınızı değerlendirebilirsiniz.

young-healthy-fitness-club-spor-salonu-sporcard

Salonun çalışma saatleri hafta içi 11:00 – 23:00 ve cumartesi  11:00 – 21:00 arasında. Pazar günü kapalı olduğunu hatırlatalım. Sağlam bir fitness antrenmanını old school bir salonda yapmak isteyenlere sesleniyoruz, Young&Healthy Fitness Club sizi bekliyor!

young-healthy-fitness-club-spor-salonu-sporcard

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER