Ana SayfaEgzersiz-SporSporSporcard ile Atlante Spa & Fitness'ın Zengin İmkanlarından Yararlanın!

Sporcard ile Atlante Spa & Fitness’ın Zengin İmkanlarından Yararlanın!

Kalite ve sporu aynı çatı altında birleştiren Atlante Spa & Fitness markasının Etiler’de yer alan tesisinin ayrıcalıklarını Sporcard.com üyeliğiniz ile keşfedin!

İstanbul’un nezih semtlerinden olan Etiler spor salonlarından Atlante Spa & Fitness, sporseverlerin unutulmaz deneyimler yaşaması için merkezi bir yerde konumlandırılmıştır.

 Atlante Spa & Fitness

4000 m2 alan içerisinde misafirlerini spor yaparken evlerinde gibi hissetmelerini sağlayacak tüm şartları sunan spor tesisinin içerisinde, son teknoloji gym ve kardiyo ekipmanları, boks ringi, pilates ve reformer stüdyosu, crossfit alanları ve çok amaçlı grup dersi studyoları bulunmaktadır.

fitness-atlente

Bölgenin en büyük yüzme havuzuna sahip olan tesis serbest ağırlık  ve kardiyo alanları, Hatha yoga seansları , zumba, TRX, özel temalı spinning grup derslerinin yanında Dünya şampiyonu hocalardan kickbox dersleriyle de ön plana çıkmaktadır.

havuz-istanbul

Ayrıca spor sonrasında rahatlamanızı sağlayacak olan sauna, jakuzi, buhar odası, masaj ve ıslak zemin alanlarıyla da son kalite hizmet vererek müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmayı misyon haline getirmişlerdir.

Sporcard.com Premium üyeliğiniz ile Atlante Spa & Fitness’ta yer alan hizmetlerden hiçbir sınırlama olmadan faydalanabilirsiniz.

Hemen kayıt olun!

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER