Ana SayfaSpor Salonlarıİstanbul Halkalı’da Kapsamlı ve Kaliteli Sporun Adresi: Pro Gold GYM

İstanbul Halkalı’da Kapsamlı ve Kaliteli Sporun Adresi: Pro Gold GYM

Fitness hedeflerinizi gerçekleştireceğiniz spor salonu arayışlarınızı sürdürüyor musunuz?

Küçükçekmece ve Halkalı bölgesinde ikamet edenler için harika bir fitness deneyimi sunacak, büyük bir alana yayılmış, kapsamlı ders programına sahip ve modern spor aletleri içeren bir salon var: Pro Gold GYM.

Evde yaptığınız fitness çalışmalarını sapor salonuna taşımak istiyorsanız ya da kilo verme ve şekle girme amacınızı artık gerçekleştirmek için kaliteli bir spor salonu arıyorsanız Pro Gold GYM sizin için doğru bir tercih olacak.

IFBB Deneyimini Yaşayın

İkitelli caddesi üzerinde bulunan salonun sahibi Mohammed Naser, 2012,2013,2014 ve 2015 yıllları arasında IFBB yarışmalarında şampiyonluklara sahip bir vücut geliştirme antrenörü. Kendi deneyimini yeni fitness tutkunları ile paylaşarak yeni vücut geliştiriciler yetiştirmek istiyor. Mohammed bey, antrenör ekibini de kendi dallarında profesyonel yetkinliğe sahip isimler arasından seçmiş. Kısacası Pro Gold GYM spor salonunda size kaliteli spor bilinci ve deneyimi yaşatılacak.

Halkalı bölgesinde bulunan salon, 1500 metrekare ve 5 kattan oluşuyor. Kickboks ve MMA gibi kafes dövüşü antrenmanları için özelleştirilmiş bir alana sahip olan salon, bu konuda profesyonel eğitim almak isteyenler için de ideal. Salon, sıkı bir dövüş sonrası tertemiz duş ve soyunma odaları ile kullanıcılara rahat ve konforu sunarken hızlı bir şekilde temizlenip keyifle eve dönmenizi sağlıyor.

Salonda bulunan Nautilus spor aletleri 2018 yılına ait yepyeni modern ekipmanlardan oluşuyor. Bu salonda her türlü egzersizi yapmanıza yardımcı olacak kapsamlı bir ekipman serisi ile karşılacaksınız. Ayrıca ekipman sayısı sıra beklemenizi gerektirmeyecek ve size zaman kaybettirmeyecek kadar da çok!

Alanında profesyonel antrenörlerle çalışma imkanı bulacağınız Pro Gold GYM, dünya şampiyonlukları bulunan bir ekiple size hizmet veriyor. MMA, kichbox, box ve jiu jitsu da Antonina Hoca, crossfit, jumping, yoga da Perisan Hoca, spinning, pilates ve aerobicte
Leila Hoca spor hayatınızda fark yaratmak için sizi bekliyor!

Pro Gold GYM, fitness ve gym olanaklarını Sporcard kullanıcılarına sınırsız bir şekilde tanıyor. Bunun yanı sıra Sporcard kullanıcıları salonda bulunan crossfit, kardiyo ve spinning gibi grup derslerinin deneme derslerine önceden telefon ile arayarak kullanabiliyorlar.

 

Ferah ve kapsamlı Pro Gold GYM spor salonunda hafta içi çalışma saatleri 8.00 – 00.00; hafta sonu çalışma saatleri 8.00-23.00 arasında. Hemen şimdi salonu detaylıca incelemek ve Sporcard ayrıcalıkları ile rezervasyon yaptırmak için linke tıklamanız yeterli.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER