Ana SayfaSpor SalonlarıZorhane, Fitness Salonu Kavramınızı Yeniden Tanımlıyor!

Zorhane, Fitness Salonu Kavramınızı Yeniden Tanımlıyor!

Fırsatlarla dolu İstanbul’un gelişen merkezlerinden Çekmeköy’de bulunan Zorhane spor salonu, tüm spor severlere fitness kavramını yeniden tanımlatmayı hedefliyor!

Alışılmışın Dışında Bir Spor Merkezi

Spor yapmayı günümüzün standart ders programlarından farklı bir bakış açısı ile ele alan salon, ilk insanlardan itibaren günümüze kadar spor yapmanın ne kadar değiştiğini, insan vücudunun hareketsizliğe nasıl alıştığını ve şu anki spor hareketlerinin insan vücudunun hareket kapasitesinin yanında nasıl yetersiz kaldığını kullanıcılarına göstermek istiyor.

cekmekoy-spor-salonu-zorhane-sporcard

Son derece modern ve yenilikçi ders sistemi ile Sporcard üyeleriyle de tanışmak isteyen spor salonu, içerisine fusion pilates, yoga, kickbocks, fitness ve Brazillian Jiu Jitsu derslerini de dahil ettiği 4 element sistemi ile kullanıcılara farklı bir antrenman olanağı sunuyor.

Element sınıfları tahmin edebileceğiniz gibi su, ateş, toprak ve hava olarak adlandırılıyor ve her sınıf maksimum 10 kişi ile sınırlandırılıyor. Profesyonel hocalar eşliğinde beyninizi ve kaslarınızı beraber nasıl kullanacağınızı öğrendiğiniz spor yapmanın çok ötesinde bir antrenman deneyimini size yaşatıyor.

cekmekoy-spor-salonu-zorhane-sporcard

Zorhane spor salonu, spora olan bakış açınızı 1 saatlik standart gym derslerinden uzaklaştırıp, özünüzde olan hareket spor ilişkisini açığa şekilde antrenman yapmanıza fırsat veriyor. Yani bu salonda sadece günün stresini atmıyorsunuz, mental olarak da oldukça gelişiyorsunuz. Fitness salonu kendisini fitness konusunda geliştirmek isteyen kişilere de kapısını açıyor. Ayrıca Zorhane salon kullanıcıları ile birlikte etkinlikler düzenleyerek sporun kazandırdığı birliktelik duygusunu pekiştiriyor.

Zorhane spor salonunun eğitim saatleri hafta içi Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 12:30 ile 13:30 ve 19:30 ile 20:30, hafta sonu 10:00 ile 14:00 arasındadır. Salonda duş, wifi, vitamin bar olanakları da bulunmaktadır.

Zorhane spor salonu, işten çıkıp antrenman yapacağınız herhangi bir salon değil. Sporun özünü tanıyacağınız ve kapasitenizi keşfedeceğiniz yepyeni bir dünya! Zorhane spor salonunda elementlerin grup derslerine Sporcard ayrıcalığı ile katılmak için linke tıklayabilirsiniz.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER