Ana SayfaEgzersiz-SporFitness ÖnerileriFran ve Franco Antrenmanları ile Kas Geliştirme Teknikleri

Fran ve Franco Antrenmanları ile Kas Geliştirme Teknikleri

CrossFit antrenmanları ile kaslarınıza hacim kazandırabilirsiniz. Fran ve Franco Crossfit antrenmanları içinde kas yoğunluğunu en üst seviyelere çıkaranlardan ikisi!

İşe sürenizi ölçmekle başlayın. Elit CrossFit sporcuları Fran’i iki dakikada bitirebiliyor ancak ortalama bir spor salonu müdavimi daha kısa sürede yaparsa alkışı hak ediyor. Bu zor fakat kazanımı fazla antrenman programına spor diyetinizle de destek verirseniz sonuçları çok daha kısa zamanda görebilirsiniz!

Fran ve Franco ile Kas Yoğunluğunuzu Artırın

Kas gelişiminde etkileri sınanmış ve harika sonuçlar alınmış Crossfit sporuna karşı ön yargılarınız varsa bir kenara bırakma vakti geldi de geçti bile… Crossfit antrenmanları arasında yıldız gibi parlayan Fran ve Franco antrenmanlarının inceliklerini anlattığımız yazımızı dikkatle okuyun! Haydi bu antrenman programına vakit kaybetmeden başlayın ve kas yoğunluğunuzu en yüksek seviyelere taşımamanız için hiçbir bahaneniz kalmasın!

Yoğunlukta son noktaya ulaşmak için CrossFit’i antrenmanlarınıza dâhil etmeniz mantıklı bir karar olacaktır. İster sevin ister sevmeyin, CrossFit kendini kanıtlamış bir spor türüdür. CrossFit yapanlar, bazı “uç” antrenman yöntemleriyle dünya üzerindeki en fit sporcular olarak nitelendiriliyor.

Fran Antrenmanı ile Önce Kalp Ritminizi Hızlandırın

fran-corssfit

İlk olarak, en meşhur ve kalp atışını yükseklere çıkartan “Fran” antrenmanı ile başlayalım. 21, 15 ve 9 tekrarı değiştirerek, zamana karşı yapılan 45 kg ile yapılan barbel thruster ve silkmeli barfiksleri bir araya getiren bir WOD antrenmanıdır.

Silkme, kas kazanımına dair fazla bir katkıda bulunmaz, bu yüzden bu WOD antrenmanını bir kas büyütme rutine dönüştürmesi için kişisel antrenör Robert Ciresi Jr’dan yardım istedik.

Franco Antremanı Mucizeler Yaratıyor

crossfit-franco

Silkme sonucunda ortaya çıkan antrenmana iki defa Mr. Olympia olan “Franco” (Columbu) adını verdik. Ciresi, Thruster hareketlerini standart squat’larla değiştirdi ve barfikslerin yerine sadece barbell veya dumbbell military press hareketleri koydu.

“Her iki hareket için de tek tekrar maksimumunuzun %55-60’ını kullanmanızı tavsiye ediyorum, hipertrofiyi teşvik için bu yeterli olacaktır.” Daha fazlası beyninizi eritir.

Crossfit Eklentili Antrenman Franco’nun Yapılışı

fran-franco

Hareket                            Set               Tekrar

Barbell Squat                      3                   21, 15, 9*

Barbell or Dumbbell           3                   21, 15, 9*

Military Press                      1                   9

*Hareketleri dinlenmeden süper set olarak tamamlayın.

Yazan: Joe Wuebeen

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER