Ana SayfaEgzersiz-SporFitness ÖnerileriBlue Pacific Health & Fitness Club ile Beylikdüzü'nde Lüks Bir Fitness Deneyimi

Blue Pacific Health & Fitness Club ile Beylikdüzü’nde Lüks Bir Fitness Deneyimi

Tamı tamına 6500 metre kare alan, 30 profesyonel çalışan, 7 gün 16 saat kesintisiz hizmet ve sayısını tahmin bile edemediğimiz yüzlerce mutlu müşteri…

Açıkçası Blue Pacific Health & Fitness Club için ‘fitness club’ tanımlaması çok yetersiz olacaktır. Çünkü Blue Pacific size yeni nesil bir ‘yaşam merkezi’ ayrıcalığı sunuyor!

Blue Pacific Health & Fitness Club’ın Atmosferi Büyülüyor!

blue-pasific-havuz

 

Nereden başlayacağımızı bilemesek de şöyle bir örnekle anlatalım. Valizinizi aldınız; günü birlik tatile çıkıyorsunuz. İnternetten rezervasyon yaptırdığınız oteli daha önce gerçekte hiç görmediniz ve Blue Pacific’e giriş yapıyorsunuz. İşte burada spor yapmak tam olarak böyle bir his… Size 5 yıldızlı bir otel konforunda sadece spor yapma imkanı değil, onlarca olanak ve aktivite de sunuyor.

Yaşam Alanları Çok Geniş

Merkez 3 katlı ve her katında, dışarıdan bol bol hava alan kocaman ferah bir alan bulunduruyor. Merdivenlerden aşağı indiğimizde bizi içeride güneşlenme imkânı sunan bir kapalı havuz karşılıyor. Açıkçası böylesine daha önce şahit olmamıştık. Cam tavan akıllıca kullanılmış ve kapalı ortamda güneşin tadına varma imkânı sunmuş. Ayrıca havuzun serin suyu 165 cm derinliğinde…

Merkez Çocuklar İçin de İmkanlar Sunuyor

blue-pas-kids

Blue Pacific Health & Fitness Club, siz spor yaparken çocuğunuzu huzur içinde emanet edebileceğiniz bir bölüme de sahip. Gayet eğlenceli aktivitelerin bulunduğu bu bölümün yanında küçük bir basketbol alanı bile düşünülmüş. Langırt, bilardo ve masa tenisini saymıyoruz bile… Nitekim sayarsak bitmeyen bir yazı okumak zorunda kalabilirsiniz.

Fitness Deneyimini En Üst Seviyede Yaşayın!

blu-pasific-fitness-salonu

En üst katta yer alan büyük fitness alanına gelelim! Koşu bantları havuz manzarasına sıfır konumlandırılmış. İşte şimdi kulağınıza kulaklıkları takıp saatlerce koşabileceğiniz bir yerdesiniz. Geniş alan imkanı yine burada da akıllıca değerlendirilmiş; kardio, crossfit ve hard body çalışmaları için ayrı ayrı bölümler oluşturulmuş. Üç spor salonuna eşit sayıda ekipmanla spor keyfinin kat kat arttırılması sağlanmış.

Yüzdük, spor yaptık; şimdi dinlenme zamanı. Havuz manzaralı kafede ne içmek istersiniz? Limonata tavsiyemiz!

Blue Pacific’ten Çıkmak İstemeyeceksiniz!

Gelelim atladıklarımıza… Nitekim salon imkanlarının tamamını bir günde kullanmak neredeyse imkanız. Çünkü her köşesinde ayrı bir aktivite bulunuyor. Pilates, Yoga,  Zumba, Spinning ve daha bir çok grup dersi ‘otelin’ imkanları arasında. Dediğimiz gibi insanın otel diyesi geliyor… Buna kanıt olarak içinde bir güzellik merkezinin bile bulunmasını gösterebiliriz.

Müşteri ilişkileri ve memnuniyeti konusunda dimdik arkasında durabileceğimiz Blue Pacific Health & Fitness Club, yaşayabileceğiniz en ufak sorunla bile yakından ilgilenmek istiyor. Salonu deneyimlediğimiz süre boyunca bizimle ilgilenen Kulüp Müdürü Tuğçe Hanım’a teşekkür ediyor ve bu kusursuz deneyimi yaşamanız için hepinizi Blue Pacific’ e gururla davet ediyoruz.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER