Ana SayfaSpor SalonlarıAvrupa Yakası’nda Ulaşımı Kolay Ferah Bir Spor Merkezi: Fitside

Avrupa Yakası’nda Ulaşımı Kolay Ferah Bir Spor Merkezi: Fitside

Metroya yürüme mesafesinde kolay ulaşımı, temizliği ve geniş spor alanı ile kullanıcıların beğenisini toplayan Fitside spor salonu ile tanışın. Türkiye’yi Personal Training kavramı ile 2009 yılında tanıştıran spor merkezi, gelen her kullanıcısına ilgi ile yaklaşmaktadır.

İş Çıkışı Fitness Becerilerinizi Geliştirin

fitside-spor-salonu-sporcard

4. Levent metro çıkışına yürüyerek sadece 5 dakikalık bir mesafede olan Fitside, iş çıkışı spor yapmak için ulaşımı oldukça kolay bir merkez. Spor salonu modern spor ekipmanları ile donatılmış, bakımlı ve temiz bir alana sahip. Fitside, deneyimli spor eğitmenleri, geniş ve temiz soyunma odaları, kullanıcılarına sağladığı havlu ve şampuan gibi malzemeler ile memnuniyeti en üst seviyede tutmak için çalışıyor. Dolayısıyla işten çıktığınızda o gün havlu almayı unuttuysanız spora gitmemek için bir sebebiniz bulunmuyor. Fitside ihtiyacınız olan havluyu sizin için hazırlıyor ve sporu es geçmenize gerek kalmıyor.

Sporcard Kullanıcıları İçin Fitness

fitside-spor-salonu-sporcard

Spor yapmayı seven biriyseniz ya da yeni yeni spora başlayacak olan biriyseniz Sporcard ile Avrupa yakasında gidebileceğiniz en iyi salonlardan bir tanesi Fitside. Henüz fitnessın ABC’sini yeni öğreniyorsanız aklınızı çok fazla karıştırmadan gym alanında saatlerinizi harcayabilirsiniz. Fitside spor salonu Sporcard kullanıcılarına gym alanını sınırsız bir şekilde kullandırıyor.

Ücretli Kullanım ile Alabileceğiniz Özel Hizmetler

fitside-spor-salonu-sporcard

Fitside grup dersleri, pt hizmetleri, savunma sanatları açısından da tercih edilen bir salon. Özellikle kickboks ve muay thai alanında deneyimli eğitmenleri le tercih ediliyor. Bu derslerin yanısıra küçük özel grup dersleri, ortopedik ve düzeltici egzersizler, beslenme danışmanlığı, abhyanga masajı, fitness ve postürel analizler de yaptırabilirsiniz ancak bu hizmetler ücretlidir ve salon ile görüşmeniz gerekmektedir.

Spor salonu hafta sonları hizmet vermemektedir. Hafta içi çalışma saatleri ise 08:00 ile 21:00 arasındadır.

fitside-spor-salonu-sporcard

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER