Ana SayfaSpor SalonlarıBomonti Divan Pasifik Fitness ile Daha Fit Bir Vücudun Sahibi Olun

Bomonti Divan Pasifik Fitness ile Daha Fit Bir Vücudun Sahibi Olun

Bu yıl, yani 2019 daha fit bir vücut oluşturmak için hedeflerinize ulaşacağınız yıl olacaksa, bu hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak spor salonu Bomonti Divan Pasifik Fitness’tır!

Metroya yürüme mesafesi, İstanbul Avrupa Yakası Bomonti’de bulunan Bomonti Divan Pasifik Fitness, hem dışarıdan gelen kullanıcılara hem de Divan Residence kullanıcılarına temiz, güvenilir ve kaliteli bir spor merkezi sunuyor.

Deneyimli, Donanımlı ve Ferah Bir Salon

bomonti-divan-pasifik-fitness-spor-salonu-sporcard

2000 metrekareye yayılmış bir alana sahip olan spor salonunda rahatça spor yapabilirsiniz. Gym alanı modern spor ekipmanları ile donatılmış olup, kardiyo, pilates aletleri ve ağırlık ekipmanları kullanıcıların tümüne yetecek kadar mevcuttur. Bu sayede bekleme derdiniz olmadan hızlı bir şekilde antrenman yapabilirsiniz.

Bomonti Divan Pasifik Fitness içerisinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, grup dersi stüdyosu da bulunmaktadır. Salonda grup dersi olarak yoga, core, crunch, nefes, pilastes, zumba, boks ve bodyweight cardio dersleri verilmektedir. Grup dersleri ve havuz kullanımı için spor salonu ile ayrıca görüşmeniz gerekmektedir.

Sporcard Ayrıcalıkları île Salonu Deneyimleyin

Hafta içi ya da hafta sonu size uygun saatlerde Bomonti Divan Pasifik Fitness’da antrenman yapabilmek ve salonu keşfetmek için Sporcard ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.

bomonti-divan-pasifik-fitness-spor-salonu-sporcard

Fitness alanında dilediğiniz gibi vakit geçirip molalarınızda atıştırmak için cafeye uğrayabilirsiniz. Daha sonra duşunuzu alıp zinde bir şekilde salondan çıkabilirsiniz. Kullanıcılar işletmenin kalite anlayışı ve hocaların ilgili oluşundan dolayı oldukça memnunlar.

Salon, hafta içi 07:00 ile 23:00 arasında; hafta sonu ise 08:00 ile 21:00 arasında kullanıcılara hizmet vermektedir. Salona metro Osmanbey durağından indikten sonra 10 dakika yürüyerek kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

bomonti-divan-pasifik-fitness-spor-salonu-sporcard

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER