Ana SayfaSpor Salonlarıİzmir’de Denemeniz Gereken Havuzlu Spor Salonu: MaxFit Spor Center

İzmir’de Denemeniz Gereken Havuzlu Spor Salonu: MaxFit Spor Center

Sizin için İzmir Bayraklı’da havuzlu spor salonu arayışınızı sonlandıracak mükemmel bir fitness merkezi var: MaxFit Spor Center. Sağlıklı yaşam ve fit bir vücut için egzersiz sonrası yüzmek isteyenler MaxFit Spor Center’ı çok seviyor!

Geniş Bir Alanda Maksimum Fitness Deneyimi

MaxFit Spor Center, İzmir Bornova Özkanlar’da 35 yıllık salonculuk deneyimine sahip spor kültürü oturmuş, deneyimli eğitmenlerden oluşan bir temele sahip.

Spor salonu Bayraklı bölgesinde 2400 metrekarelik bir alana yayılmış olarak sporcuları ağırlıyor. 1100 metrekarelik alanı tamamen fitness bölümüne ayrılan spor salonu tüm kullanıcılara aynı anda yetecek kapasitede modern spor ekipmanlarına sahip. Diğer alanlar grup dersleri ve havuz için ayrılmış durumda.

Graffiti Rekor Sports Club

Salonda aynı zamanda pilates, yoga, zumba, crossfit, crunch, spinning, yetişkin aikido, kick boks, zeybek ve reformer pilastes gibi grup dersleri de veriliyor. Ayrıca ek olarak yüzme dersleri de bulunuyor. Ancak tüm bu grup ve yüzme derslerine katılmak ve saunayı kullanmak için spor salonundan ayrıca bilgi almanız gerekiyor.

Antrenman Sonrası Kardiyo Yerine Yüzün

Yüzme, vücut için en verimli sporlardan biri. Tüm vücut kaslarını aynı anda çalıştıran, güçlendiren ancak bu sırada eklemlere yük bindirmeden daha sağlıklı ve dengeli olmanıza yardımcı olan bir egzersiz çeşidi.

Graffiti Rekor Sports Club

MaxFit Spor Center bünyesinde ihtiyaçlarınızı karşılayacak büyüklükte kapalı yüzme havuzu bulunduruyor. Havuzun ebatları 12 metreye 5 metredir ve derinliği 120 santimetre ile 150 santimetre arasında. Havuz bakımı düzenli olarak yapılmakta olup su sıcaklığı 26 – 28 derece bandında tutuluyor ve ortam sıcaklığı da 30 derece civarında sabitleniyor.

Sporcard ayrıcalıkları ile spor salonunun havuz ve fitness alanını dilediğinizce kullanabilirsiniz, grup dersleri ve diğer hizmetler için ise spor salonuna danışmanız gerekiyor.

Graffiti Rekor Sports Club

Spor salonunun hafta içi çalışma saatleri 07:00 ile 23:00 arasındadır, hafta sonu çalışma saatleri ise 08:00 ile 21:00 arasında.

maxfit-havuzlu-spor-salonu-izmir-sporcard

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER