Ana SayfaSpor SalonlarıAnkara’da Açık Havada Spor Yapmak İsteyenler İçin Doğru Adres: Graffiti Rekor Sports...

Ankara’da Açık Havada Spor Yapmak İsteyenler İçin Doğru Adres: Graffiti Rekor Sports Club

Daha önce Ankara spor salonları arasından geniş ve ferah bir ortamda rahat bir şekilde spor yapabileceğiniz Graffiti Rekor Sports Club’ı duymuş muydunuz? Fitness konusunda deneyiminizi arttırıp keyifle hedeflerinize ulaşabileceğiniz, Ankara Yenimahalle’de bulunan spor salonunu sizlere tanıtmak istiyoruz.

Hem Ferah Hem Kaliteli

Graffiti Rekor Sports Club’da, özgürce çalışabileceğiniz bir ortam sizleri bekliyor. Genişlik sizin için bir öncelik ise, “rahat rahat çalışmak istiyorum, çok kalabalık istemiyorum” diyen biriyseniz size  güzel bir haberimiz var! Çünkü bu spor salonu 1000 metrekare alana yayılmakta. Bu ferah spor salonunda özellikle fitness, vücut geliştirme, kardiyo, spinning ve reformer pilates alanlarında kendinizi geliştirebilirsiniz.

Kardiyo bölümü, spining ve grup derslerinin verildiği odaların üstleri açılabilmektedir. Bu sayede hava güzel olduğunda bu dersler, salonun üstü açılarak temiz hava alacak şekilde verilmektedir.

ankara-spor-salonlari-graffiti-rekor-sports-club-sporcard

Açık Havada Spor Deneyimi

Deneyimli ve lisanslı eğitmenler eşliğinde açık havada antrenman yapmak istiyorsanız da Graffiti Rekor Sports Club doğru bir adrestir. Üzeri açılabilen spor alanlarının yanısıra 1100 metrekare açık alana sahip olan salonun, basket sahası bulunmaktadır. Bu açık alanda ayrıca crossfit çalışmaları da yapılmaktadır. Bahar ve yaz dönemlerinde, gün içerisinde havanın en güzel olduğu zamanlarda grup derslerini açık alanda da yapabilirsiniz.

Her Kullanıcıya Ücretsiz Beden Ölçümü ve Beslenme Danışmanlığı

Spor salonunun sahibi ve eğitmeni Akın Hondoroğlu, her bir kullanıcıya salonu ilk kullanımlarında ücretsiz olarak beden ölçümü ve diyetisyen eşliğinde beslenme önerileri sunuyor. Kullanıcılar talep ettikleri takdirde diyetisyen ile beslenme programı hazırlayabiliyor. Ayrıca yapılan tüm ölçümlere göre eğitmenler kişiler için antrenman programı da hazırlıyor. Akın Bey, eğitmenlerin kullanıcılar ile programı paylaştıktan sonra da iletişimde kaldıklarını ve takıldıkları noktada kendilerine danışabileceklerini belirtiyor. Ayrıca ücretli olarak pt hizmeti de alabiliyorsunuz.

ankara-spor-salonlari-graffiti-rekor-sports-club-sporcard

Dünya İkincisi Eğitmen

Akın Hondoroğlu, Dünya üzerinde vücut geliştirme alanında kendini ispatlamış Türk isimlerden biri. Kendisi “Nac. Mr. Universe Bodybuilding 2010 Master Coach” ünvanının sahibi.

Sporcard kullanıcıları salonun tüm bu özelliklerinden yararlanabiliyor. Ayrıca bir güzel haber daha verelim spor salonunun molalarınızda bir şeyler atıştırabileceğiniz bir kafesi, üst katında bulunan bir spa merkezi mevcut. Burada rahatlamak istediğiniz zaman fin hamamı ve saunadan yararlanabilirsiniz.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER