Ana SayfaSpor SalonlarıFitness Deneyimini New U Gym&More Ümraniye’de Yaşayın!

Fitness Deneyimini New U Gym&More Ümraniye’de Yaşayın!

Eğer Ümraniye bölgesi ve çevresinde yaşıyor ya da çalışıyorsanız size güzel bir haberimiz var: New U Gym&More!

Belki yıllardır ertelediğiniz, belki bir süredir “spor yapmalıyım ama nerede, nasıl ne, zaman bilemiyorum” dediğiniz spor salonu arayışınızı sonlandıracak; temizliği, eğitmenleri ve modern ekipmanları ile fitness deneyminizi kat kat arttıracak New U Gym&More sizi bekliyor.

 

New U Gym&More Sporcard bünyesinde bulunan yeni nesil, şık bir salon. Sporcard kullanıcıları salonu ferahlığı ile diğer kullanıcılara da öneriyor. Salondaki tüm grup derslerine Sporcard üyeliğiniz ile katılabilirsiniz. Ayrıca salon, özel üyelerine diyetisyen hizmeti de sağlıyor.

Ümraniye’nin önemli alışveriş merkezlerinin hemen yakınında bulunan New U Gym&More’un çalışma saatleri hafta içi 06:30 ile 23:00 arasında hafta sonu ise 08:00 ile 21:00 arasında. Bu avantajları ile hafta içi ya da hafta sonu iter işe gitmeden önce ister iş çıkışı isterseniz alışverişinizi yaptıktan hemen sonra spor salonuna kolayca ulaşabilirsiniz.

umraniye-spor-salonu-new-u-gymmore-sporcard

New U Gym&More, yeterli sayıda modern fitness ekipmanlarına sahip. Bu sayede sıra beklemeden antrenman yapmanın keyfine varabilirsiniz. Ayrıca salon, Crossfit ve reformer pilates için özelleştirilmiş alanlara da yer veriyor. Kadrosunda milli sporcular ile çalışan antrenörler de bulunduran salon, güleryüzlü ve ilgili hizmetiyle de kullanıcıların beğenisini topluyor.

Son olarak spor salonlarının olmazsa olmazı olan havalandırma konusunda New U Gym&More kaliteli bir performans sergiliyor. Temiz bir havada dinlenirken bir şeyler atıştırabileceğiniz vitamin bar ve cafeye de sahip. Yine olmazsa olmaz seçenekler arasında olan duş, havlu ve kilitli dolap hizmetlerini salon, kendi kalitesiyle kullanıcılarına sunuyor.

https://www.instagram.com/p/BlNRU3_nJSQ/?taken-by=clubnewu

Sporcard ayrıcalığı ile New U Gym&More spor salonunda fitness deneyiminizi daha keyifli bir hâle getirebilir ya da spora yeni bir başlangıç için iyi bir salon arayışınızı burada sonlandırabilirsiniz.

umraniye-spor-salonu-new-u-gymmore-sporcard

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER