Ana SayfaSpor SalonlarıRamada Plaza by Wyndham Tekstilkent Aradığınız Havuz Keyfini Size Yaşatacak!

Ramada Plaza by Wyndham Tekstilkent Aradığınız Havuz Keyfini Size Yaşatacak!

Eğer sessiz sakin ve bir o kadar da bakımlı bir spor salonu arıyorsanız Ramada Plaza by Wyndham Tekstilkent, İstanbul Esenler’de sizin tüm ihtiyacınızı karşılayacak bir spa ve spor merkezi olarak karşınıza çıkıyor. Şehrin biraz dışında ve iş yerlerine yakın olması sebebiyle çalışan kesimden sürekli misafirlerini ağırlayan salon, özellikle kapalı yüzme havuzu ve hamam imkanları ile de ön plana çıkıyor.

Gün Işığında Kapalı Havuz Keyfi Yaşayın!

Ramada Plaza by Wyndham Tekstilkent, spor yapmayı ve yüzmeyi sevenlerin tercih ettiği şık ve temiz bir spor salonu. Gün ışığı alan, ısıtmalı ve kapalı bu yüzme havuzunda, işe gitmeden önce yarım saatlik bir yüzme antrenmanı yapabilir ya da hafif tempolu bir yüzme ile enerji dolu, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Ramada Plaza havuz bakımını misafirlerinin hijyeni ve sağlığı için büyük bir titizlik ile düzenli olarak gerçekleştiriyor.

Ramada Plaza by Wyndham Tekstilkent'te Sporcard ayrıcalıkları ile spor yapın!

Ayrıca yüzmenin en iyi vücut egzersizlerinden biri olduğunu da söylemekte fayda var. Eğer yüzme alışkanlığınız ya da merakınız yoksa bu mucizevi sporu mutlaka denemelisiniz. Çünkü yüzme, eklemlerinize baskı yaratmadan tüm vücut kaslarınızı aynı anda hedef alacak bir egzersiz. Ramada Plaza by Wyndham Teksilkent’in sahip olduğu gibi bir havuzda yüzmek ise her salonda bulunabilecek bir ayrıcalık değil.

Günün Stresini Atın!

Spa merkezinin olanakları arasında formda kalmanıza yardımcı olacak ve ağırlık antrenmanları ile kendinize meydan okumanızı sağlayacak bir fitness alanı da mevcut. Burada bakımı düzenli yapılan spor aletlerini kullanabilir ardından 5 dakikalık sauna seansınızı gerçekleştirip vücudunuzdaki toksinlerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

Islak alan kapsamında bulunan sauna, buhar odası ve Türk hamamı, bu spor ve spa merkezinin tercih edilme sebeplerinden bir tanesi.

Ramada Plaza by Wyndham Tekstilkent'te Sporcard ayrıcalıkları ile spor yapın!

Özellikle iş çıkışı spor merkezine geldiğinizde günün yoğunluğunu ve stresini atabileceğiniz bir Türk hamamı fikri harika değil mi?

Kısa ama öz bir antrenmanın ardından iyice temizlenip eve dönmek mükemmel bir duygu. Üstelik, siz spor yaptığınız sürede dışarıdaki yoğun trafik de sakinlemiş olacak!

Ramada Plaza by Wyndham Tekstilkent'te Sporcard ayrıcalıkları ile spor yapın!

Plaza by Wyndham Teksilkent’in çalışma saatleri hafta içi ve hafta sonları 07:00 – 22:00 arasında değişiyor. Ancak havuz kullanımı saat 21:30’da son buluyor.

Sporcard ayrıcalıkları ile Plaza by Wyndham Teksilkent’i deneyimlemek için buraya tıklayabilirsiniz!

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER