Ana SayfaSpor SalonlarıHilton Maslak’ta Ocean Club Fitness & Spa Premium Salon Keyfini Yaşayın

Hilton Maslak’ta Ocean Club Fitness & Spa Premium Salon Keyfini Yaşayın

Avantajlarıyla adından çokça söz ettiren sporcard bünyesinde spor salonu kullanıcılarının büyük beğenisini toplayan birçok salona sahip. Bunlardan biri de sizlere premium fitness salonu ayrıcalığını yaşatan Hilton Maslak içerisinde bulunan Ocean Club Fitness & Spa.

Türkiye’nin En Çok Bilinen Fitness ve Spa Merkezi

Fitness merkezi nezih ortamı ile dikkat çekiyor. İstanbul’da 6 adet olmak üzere, Antalya, Muğla, Marmaris, Karabük ve Ankara’da da şubeleri olan salon fitness severlerin ortak buluşma noktası.

hilton-maslak-ocean-club-fitness-ve-spa-spor-salonu-sporcard

Spor salonu, kullanıcılara tertemiz ve şık bir alanda spor deneyimi yaşamaları için titizlikle hazırlanmış. Nezih bir ortamda spor yapmak isteyen kişilerin denemesi gereken salon, antrenmanlarınız için en üst seviye spor ekipmanları ile donatılmış durumda. Geniş ve ferah gym alanına ek olarak hem squash hem basketbol için kullanılabilen bir alana da sahip. Eğer yüzme antrenmanlarınızın ayrılmaz bir parçası ise yine harika bir haberimiz var, Ocean Club Fitness & Spa Sporcard kullanıcılarına havuz kullanım hizmeti de sağlıyor.

Salonun en güzel yanlarından biri kişisel bakımına önem gösterenler için Ocean Spa’da 1500 metrekare alana yayılmış bir merkez içermesi. Burada Sporcard kullanıcıları, sauna ve buhar odası hizmetlerinden yararlanabiliyor. Ocean Club Fitness & Spa, ek ücret ile kullanıcılara masaj hizmeti de sunuyor.

İş Çıkışı Spora Gitmek İsteyenler İçin Harika Bir Salon

hilton-maslak-ocean-club-fitness-ve-spa-spor-salonu-sporcard

Spor salonuna iş çıkışı gitmeyi düşünen kişiler için ideal bir konumu var. Maslak’ta bulunan fitness ve spa merkezi, işten sonra 45 dakikalık bir antrenman ve üzerine saunaya girip duşunuzu alıp isterseniz masaj yaptırarak rahatlamış olarak eve dönebilirsiniz.

Spor merkezinin çalışma saatleri hafta içi 06:30 ile 23:00 arasında hafta sonu ise 06:30 ile 23:00 arasındadır. Hilton Maslak’ta (eski Sheraton Maslak) bulunan Ocean Club Fitness & Spa’yı Sporcard ayrıcalıklarını şimdi denemeye başlayabilirsiniz.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER