Ana SayfaSpor SalonlarıSporcard ile Sancaktepe’de Gidebileceğiniz Premium Spor Salonu: Gymline

Sporcard ile Sancaktepe’de Gidebileceğiniz Premium Spor Salonu: Gymline

Istanbul Anadolu yakasında Premium spor salonu arayışınız için kaliteli bir alternatifle karşınızdayız: Gymline fitness salonu. Sancaktepe’de bulunan, kullanıcı yorumlarındaki tecrübeli hocaları, temizliği ve ders çeşitliliği ile dikkatleri üzerine çeken salon, fitness merkezi arayışınızı sonlandıracak mükemmel özelliklere sahip.

Kendinizi Özel Hissettirecek Bir Salon

Sancaktepe’de bulunan spor salonu, spor severlerin tüm kalite anlayışını bir potada eritebilecek ve bu kaliteyi sürdürebilecek şekilde düşünülüp tasarlanmış bir spor merkezi. Salonun aşağıda inceleyeceğimiz özelliklerini sizin de çok seveceğinizden eminiz!

https://www.instagram.com/p/BjKPzOZnh7X/?taken-by=gymline

Hem Rekabet Hem Ölçüm Hem Spor

Gymline, spor ekipmanları konusunda son derece teknolojik aletleri seçmeye özen gösteriyor. Spor salonunda bulunan spor aletleri kullanıcıların QR kod teknolojisini kullanarak antrenman verilerini takip edebilecekleri ve diğer kullanıcılar ile yarış yapabilecekleri spor aktivitelerini daha eğlenceli bir hale getiriyor. Gymline’da IMPULSE spor ekipmanları kullanılıyor.

Arkadaşlarınız ile spora gittiğinizde birbiriniz ile yarışabileceğiniz, birbirinizin ölçülerini kıyaslayabileceğiniz, sizi daha çok motive edecek, yaptığınız sporu daha eğlenceli bir hale getirecek olan Gymline geniş ders skalası ile de dikkat çekiyor.

https://www.instagram.com/p/BkutSJUHpkI/?taken-by=gymline

Gymline sizlere stüdyo dersleri içerisinde yoga, zumba, crunch, total body, pilates, corrector pilates, military training, abs, cycling, body weight training, tae-box, line stronger, insanity gibi dersleri sunuyor. Kardiyo öncesi bir total body dersi harika olurdu değil mi? Fitness salonu bu derslerin yanısıra kişiye özel dersler ya da 5 kişilik küçük sınıflarda çalışmalar da sunuyor.

Gymline spor salonu Sporcard ile işbirliği içerisinde kullanıcılara fitness, gym ve basketbol alanlarını sınırsız bir şekilde açıyor. Temiz duşları ve soyunma odaları ile de şimdiye kadarki kullanıcılarından tam not almış durumda. Gymline spor salonu Fit Cafe’ye sahip. Burada ders öncesi ya da sonrası nefis sporcu smoothieleri tüketebilirsiniz.

https://www.instagram.com/p/BiHus-ZH0Gq/?taken-by=gymline

Gymline spor salonu hafta içi saat 07:00 ile 23:00; hafta sonu ise saat 09:00 ile 23:00 arasında hizmet vermektedir.

Sporcard ayrıcalıkları ile Sancaktepe bölgesinde bulunan Gymline spor merkezini tanımak, deneyimli hocaları ile tanışmak ve sporunuzu en iyi ekipmanlar ile yapmak için hemen rezervasyon yapmaya ne dersiniz?

gymline-spor-salonu-sporcard

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER