Ana SayfaSpor SalonlarıFitroom Savunma Sanatları Merkezi Nişantaşı’nda Sizleri Bekliyor

Fitroom Savunma Sanatları Merkezi Nişantaşı’nda Sizleri Bekliyor

Istanbul’un en nezih ve güzel yerlerinden Nişantaşı, Teşvikiye’de bulunan Fitroom Savunma Sanatları Merkezi hem spor tutkunlarını hem savunma sanatlarını tanımak ve uygulamak isteyenleri bekliyor!

Savunma Sanatlarını Deneyimleyin

Sporcard ayrıcalıkları ile savunma sanatlarına olan merakınızı bir adım öteye taşıyıp, Uzak Doğu sporlarını Fitroom’da tanıyabilirsiniz. Fitroom bir fitness salonu olmaktan da öte, kullanıcılarına Uzak Doğu sporlarını ve savunma sanatlarını tanıtmak istiyor. Savunma sanatlarının altında yatan felsefeyi spor severlere Türkiye’deki en iyi hocalar ile anlatmak ve bu sporu her yaştan insan ile paylaşmak istiyor.

https://www.instagram.com/p/BjXd5gEgPuS/?taken-by=fitroomtr

Türkiye’nin En Deneyimli ve En İyi Savunma Sanatı Antrenörleri İle Tanışın

Bünyesinde, İhsan Yıldırım Tarhan, Sensei Roel Medici, Timur Ahenk, Yiğit Doğan, Sensei Atilla İlhan ve Seçkin Köknar gibi değerli isimlere yer veren Fitroom Savunma Sanatları Merkezi, 2010 yılında kurulmuş bir spor merkezi. Baş antrenörlerden İhsan Yıldırım Tarhan kendi alanında Türkiye’ye birçok derece kazandırmış; 1998-2008 yılları arasında 10 adet Türkiye Boks Şampiyonası 1.liği; 2009, 2010 ve 2011 yılları Türkiye Kickboks Şampiyonluğu; 2004 yılı Dünya Boks Şampiyonluğu ve daha birçok derecesi bulunuyor.

https://www.instagram.com/p/BchTGK3Du4_/?taken-by=fitroomtr

Spor salonı, Şişli Öğretmenevi içerisinde yer alıyor ve kullanıcılarına fitness, boks, kickboks, jiu jitsu, pilates, yoga, jeet kune do, xing yi quan, kali, kenpo karate ve aikido dersleri sunuyor. Fitroom Savunma Sanatları Merkezi’nde Sporcard kullanıcıları sınırsız fitness ve gym alanlarından sınırsız bir şekilde faydalanabilir ayrıca tüm grup derslerinin deneme derslerine ücretsiz katılabilirler.

https://www.instagram.com/p/BbtfesoDJuk/?taken-by=fitroomtr

Nişantaşı’nda bulunan spor salonunun hafta içi çalışma saatleri 8:30 ile 20:30 arasında. Hafta sonu ise salon, 10:00 ve 16:00 arasında hizmet veriyor.

fitroom-savunma-sanatlari-merkezi-spor-salonu-sporcard

Sporcard ayrıcalıkları ile savunma sanatları ile tanışmak ve nezih bir fitness deneyimi yaşamak için Fitroom Savunma Sanatları Merkezi’ni mutlaka deneyin.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER