Ana SayfaSpor SalonlarıDeğişim Fitness Spa ve Güzellik Merkezi Sporda Yeni Adresiniz Olabilir!

Değişim Fitness Spa ve Güzellik Merkezi Sporda Yeni Adresiniz Olabilir!

Istanbul’un en şık sitelerinin yükseldiği, iş olanaklarının göbeği Bağcılar’da; yaşamın yeni merkezi Batı Şehir’de, Değişim Fitness Spa ve Güzellik Merkezi, spor severleri ve görünümüne dikkat eden herkesi daha iyi bir görünüme sahip olmaları için bekliyor.

Spor yapmak için çoğu zaman motivasyonunuz bulunduğunuz ortama göre şekillenebiliyor. Özellikle bahaneler bularak sporu erteleyen biriyseniz kendinizi daha iyi hissedeceğiniz, olanakları ile sizi özel hissettirecek bir spor salonu tercih etmeniz oldukça önemli.

Değişim Fitness Spa ve Güzellik Merkezi, birçok farklı ders imkânı, büyük ve küçük (çocuk) havuzu, saunası, fin hamamı dediğimiz buhar odası ve Türk hamamı ile size hem çok yönlü spor imkânı sağlıyor hem de güzellik merkezi ve spa ile parıldayan tertemiz bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Değişim Fitness Spa ve Güzellik Merkezi bölgede gidebileceğiniz en büyük ve kapsamlı tesislerden biri. Fitness merkezi 3500 m2 kapalı ve 2000 m2 açık alandan oluşuyor. Spor ekipmanları tertemiz ve bakımlı olan salonda squash, pilates, spinning, total body, crunch, fitness ve dans derslerinden faydanabilirsiniz. Spor salonu oldukça aydınlık ve spor yapanların komforu için iyi bir havalandırmaya sahip. Değişim Fitness Spa, hem çocuk hem de yetişkinler için açık havuza da bünyesinde bulunduruyor. Havuz bakımları yetişkinler için 2 günde 1 çocuklar için her gün düzenli olarak yapılıyor.  Fitness salonunun Sporcard üyelerine açık bir de tenis kortu mevcut.

 

Salonda ayrıca ders aralarınızı ve molalarınızı keyifle değerlendirebilmeniz için hazırlanmış alanlar var. İsterseniz boş vaktinizi gym arkadaşlarınız ile playstation oynayarak geçirin isterseniz langırt oynayın isterseniz masa tenisi ile maç yapın.

 

 

Sağlam bir antrenmandan ya da hafif bir yüzme seansından sonra rahatlamanız için buhar odası, Türk hamamı ve saunada zaman geçirip, duşunuzu alıp evinize yenilenmiş bir şekilde dönebilirsiniz. Sporcard üyeliğinize dahil olmasa da salon özel indirimlerle masaj, cilt bakımı, solaryum ve zayıflama uygulamaları içeren bir güzellik merkezini de bünyesinde barındırıyor.

degisim-fitness-spa-ve-guzellik-merkezi-bagcilar-sporcard

Sporcard ayrıcalıkları ile sporun modern, donanımlı ve keyifli adresi Değişim Fitness Spa ve Güzellik Merkezi’nden yararlanabilmek için görsele tıklayabilirsiniz.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER