Ana SayfaSpor SalonlarıEyüp'te Gidebileceğiniz Erkeklere Özel Spor Salonu: Gold Power Gym

Eyüp’te Gidebileceğiniz Erkeklere Özel Spor Salonu: Gold Power Gym

Sadece erkeklere özel spor salonu mu arıyorsunuz? Öyleyse size sadece başarıyı hedefleyen bir salon önerimiz var. Spor kültürünü her metre karesinde hissedeceğiniz Gold Power Gym, alanında uzman 4 antrenör ile hizmet veriyor. Tanışma fırsatı bulduğumuz antrenörler, sporu hayat rutini haline getirmek için oldukça hevesli ve tecrübeli.

Spor salonu, içeri girdiğinizde sizi geniş pencerelerden görünen manzarası ve içeri giren gün ışıyla aydınlanan ferah bir ortam karşılıyor. Bunun daha birinci katı olduğunu belirletelim. Nitekim salon 700 metrekare ve iki kattan oluşuyor. İki ayrı soyunma odası da katlar arasına dahil edilmiş.

eyup-spor-salonlari-gold-power-gym-sporcard

Salon çalışanları, temizlik konusunda taktir ettiğimiz bir efor harcıyor. Havlu kullanımı hem sizin hem de diğer sporcuların temiz ve sağlıklı çalışabilmesi için zorunlu tutulmuş. Havlunuzu unutsanız bile tek kullanımlık bir havluyu salonun ortasında bulunan minibardan temin edebilirsiniz. Minibar ayrıca geniş bir içecek menüsüne ve supplementler konusunda çeşitli bir içeriğe sahip.

eyup-spor-salonlari-gold-power-gym-sporcard

Gözümüze çarpan güzel bir ayrıntı da langırt masası… Set aralarında bir gol atmak isterseniz elinizi çabuk tutun, böyle güzel bir ortamda eğlenceye dalıp, egzersizi unutmanız kolay bir ihtimal.

Gelelim en önemli noktaya, tabi ki Yusuf Hoca’ya… Salon sahibimiz Kick Boks Milli Takım Antrenörü Yusuf Oflaz. Ayrıca edindiği tecrübelerle salonda bulunan boks ringinde özel ders imkanı da sunuyor. Açıkçası böyle deneyimli bir ekiple aynı çatı altında spor yapmanın keyfi gerçekten başka.

eyup-spor-salonlari-gold-power-gym-sporcard

Salonun mottosu ‘’sporu hayatımızın bir parçası yapmak’’ üzerine. Salonda her şey sizin için, her şey spordan vazgeçmemeniz için.

Bu etik ve ilkeyle hizmet veren Gold Power Gym’i Sporcard ayrıcalıklarıyla size sunuyor olmaktan gurur duyuyoruz!

gold-power-gym-eyup-istanbul

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER