Ana SayfaSpor Salonları9Round Fitness Merkezinde 30 Dakikalık Antrenman Sistemi ile 500 Kalori Yakın

9Round Fitness Merkezinde 30 Dakikalık Antrenman Sistemi ile 500 Kalori Yakın

Amerika çıkışlı olan 9Round, dünyada 21 ülkede 800’den fazla spor kulübü olan bir fitness merkezi. Türkiye’de 2017 yılından itibaren faaliyet göstermekte olan 9Round, 1 yıl içinde 5 şubeye ulaşmış. Anadolu yakası spor merkezleri arasında Acıbadem, Kozyatağı, Sahrayıcedit; Avrupa yakası spor merkezleri arasında ise Cihangir ve Etiler bulunuyor.

9Round’u Farklı Kılan Nedir?

9Round spor merkezi

9Round gerçekten de farklı; çünkü size tüm vücudunuzu çalıştıran hızlı, etkili ve eğlenceli bir antrenman sunuyor. Her gün yenilenen bu antrenmanları yaparken size yardım etmesi için eğitmenler veriyor. Ayrıca kendi üyelerine özel sanal beslenme koçu hizmeti de sunuyor. 9Round’da randevu yok, sıra beklemek yok. 9Round antrenmanınız siz ne zaman gelirseniz o zaman başlıyor. Günlük 30 dakikalık antrenman ile 500’e yakın kalori yakımı gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu sayede kısa sürede hedeflenen sonuca hızlı bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.

9Round Antrenmanı

Hayalinizdeki vücudu eğlenceli ve heyecan verici, sadece 30 dakikalık bir antrenman ile elde edebilirsiniz!

9Round spor merkezi

9Round eşsiz, eğlenceli ve sonuç garantili antrenman isteyen insanlar için özelleştirilmiş bir fitness merkezi. Sizlere fonksiyonel, kardiyovasküler, süreli ve dairesel antrenman zinciri ile eşleşen kickbox temalı bir fitness programı sunuyor. Bu programlar, Dünya Kickbox Şampiyonu tarafından geliştirilen tescilli 9 antrenman istasyonu içeriyor. Bu istasyonların her biri 3 dakika sürüyor ve eğitmeniniz 30 dakika boyunca size meydan okumak, sizi motive etmek ve doğru bir şekilde yönlendirmek için yanınızda oluyor. Bir Sporcard kullanıcısı olarak siz de 9Round’un eğitmenleri ile birlikte çalışacaksınız.

9Round’un antrenman sistemi her gün değişiyor ve bu antrenmanlar Amerika’daki uzman eğitmen kadrosu tarafından hazırlanıp günlük olarak tüm dünyadaki bütün 9Round kulüplerine yollanıyor. 9Round’a her gittiğinizde eğitmeniniz size başka bir 30 dakikalık fitness deneyimi sunuyor ve böylelikle ne sıkılıyorsunuz ne de antrenmanınız monotonlaşıyor.

Ayrıca bütün salonlar hafta içi ve hafta sonu saat 10:00 ile 22:00 arasında kullanıma açık.

9Round spor merkezlerini Sporcard ayrıcalıkları ile deneyimlemek için linke tıklayabilirsiniz.

Round 1 ve 2: Güç İstasyonu

9Round spor merkezi

Bu istasyonda dayanıklılığınızı ve gücünüzü arttırmak için dumb bells, kettle bells, medicine balls, jump ropes ve diğer ekipmanları kullanacaksınız. Eğitmenler her istasyonda doğru formu kazanmanız için size yardımcı olacak.

Round 3 – 8: Kickbox ve Fitness İstasyonu

Asıl eğlence Heavy Bags’leri yumruklayıp tekmelemeye başlayınca gelecek. Kordinasyonunu ve zamanlamanızı yükseltmek için Double End Bags, omuzlarınızın durumunu ve hızını geliştirmek için Speed Bags kullanacaksınız.

Round 9: Abs ve Karın İstasyonu

Herkesin ortak sıkıntı noktası olan karın bölgesini sıkılaştırıp bütün kaslarınızı güçlendireceksiniz. Bu da herhangi bir hareketi çalışırken hareketleri daha verimli bir şekilde uygulayabilmenize ve dengenizi korumanıza yardımcı olacak.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

SON EKLENENLER