Ana SayfaSpor SalonlarıKusursuz Spor Deneyiminin Adresi: 5.Levent Pasifik Fitness

Kusursuz Spor Deneyiminin Adresi: 5.Levent Pasifik Fitness

Avrupa yakasında şehrin yeni yaşam merkezi 5. Leventte, yepyeni ve kusursuz bir fitness deneyimine hazır mısınız? Eğer hazırsanız size muhteşem bir önerimiz var!  ‘5.Levent Pasifik Fitness ‘’

Yepyeni Bir Spor Salonu

Salonun girişi sitenin üst kapısının sonunda bulunuyor ve salona ulaşmak için -2. kata inmeniz gerekiyor. Küçük bir danışma ofisinin ardından sizi profesyonel bir danışma ekibi karşılıyor. Şimdi tek yapmanız gereken Sporcard check-in kodunuzu danışmaya göstermek ve salonun sizin için tasarlanmış ayrıntılarını keşfetmek…

5-levent-pasifik-fitness-spor-salonu-sporcard

Spor salonu 3000 m² alan üzerine kurulmuş. İçeri girer girmez yüksek tavan yapısıyla kendinizi bambaşka bir dünyada buluyorsunuz; öyle ki dış cephe olduğu gibi cam ile kaplanmış bu da kusursuz bir manzarayı gözler önüne seriyor.

Fitness alanının da çok geniş olduğunu paylaşalım, açıkçası dans edilebilecek, hatta koşu bandında yer bulamazsanız kendi başınıza koşabileceğiniz kadar geniş bir alana sahip.  Ekipmanlar yeni, ortam aydınlık ve ferah, personeller ise size hizmet vermek için bekliyor.

Salonun bir köşesine dekoratif bir bekleme alanı da oluşturulmuş, burada keyifle dergi okuyabilir veya portakal suyunuzu yudumlayabilirsiniz.

5-levent-pasifik-fitness-spor-salonu-sporcard

Yine aynı alan üzerinde spinning ve grup dersleri için iki farklı stüdyo kurulmuş. Her şey kendi düzeninde, şematik yerleşmiş olsa da kendinizi salon içinde kaybetmeniz olası bir durum; öyle ki grup dersi stüdyosu tek potalı bir basketbol sahasına bakıyor. Sahanın duvarları tel örgüyle kaplanmış ve açık hava atmosferi yaratılmış. Durum böyle olunca iki basket atayım demeden ayrılamıyorsunuz salondan.

Saunanın Tadını Çıkarın

Gelelim en önemli noktalardan birine, soyunma odalarına. Tek kelimeyle anlatmak gerekirse ‘’tertemiz’’. Alan geniş olunca soyunma odaları da aile suitine dönüşmüş neredeyse. Dinlenme alanı, sauna, duş ve boy aynalarının yer aldığı bir kulis gibi düşünebilirsiniz burayı. Yerlerin fayans olduğunu ve sauna çıkışında kaymamak için biraz dikkatli olmanız gerektiğini hatırlatalım.

5-levent-pasifik-fitness-spor-salonu-sporcard

Yazımızı salonun inşası ve hizmetinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sonlandıralım, çünkü ortadaki emek kesinlikle taktir edilmeli. Nerede olursanız olun bu kusursuz deneyimi Sporcard ayrıcaklarıyla sonuna kadar tavsiye ediyoruz.

https://www.sporcard.com/spor-salonu/5-levent-pasifik-fitness-eyup-istanbul?utm_source=sporcard&utm_medium=blog&utm_campaign=5levent-pasifik-fitness&utm_content=5-levent-pasifik-fitness-spor-salonu-sporcard

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER