Ana SayfaSpor SalonlarıHem Yüzme Hem de Vücut Antrenmanlarınızı Zoom Fitness Spa Health Club’da Yapın!

Hem Yüzme Hem de Vücut Antrenmanlarınızı Zoom Fitness Spa Health Club’da Yapın!

Kolay bir şekilde hem yüzme havuzu hem spa merkezi hem de fitness alanı olan bir spor salonu bulmak zor. İstanbul Avrupa yakası spor salonlarına baktığımızda bu kriterleri aynı anda bulundurarak kullanıcıların olumlu geri dönüşlerini alan bir salon biliyoruz: Zoom Fitness Spa Health Club. Bahçeşehir’de dev bir alana yayılmış olan Zoom Fitness Spa Health Club’da dilediğiniz gibi antrenman yapabilir ve rahatlamak için Türk hamamı ya da sauna gibi olanaklardan faydalanabilirsiniz!

Her İhtiyacınızı Karşılamak İçin Tasarlanmış

Spor yapmak sağlıklı bir yaşamın en temel şartlarından bir tanesi. Beklentilerinizi karşılayacak, donanımlı, farklı sporları deneyimlemenize olanak tanıyan, ıslak alan dediğimiz havuz ve sauna gibi olanaklara sahip böylesine ferah bir spor salonu bulmak ise çok kolay değil…

zoom-fitness-spa-health-club-havuzlu-spor-salonu-sporcard

Zoom Fitness Spa Health Club, aktif bir yaşamı tercih edenlerin, vücut geliştirme ile uğraşanların veya tüm sporcuların beklentilerini karşılayacak farklı olanaklar sunuyor. 10.000 m2 alan üzerine yayılmış olan spor ve spa merkezi, A’dan Z’ye büyük bir titizlikle hazırlanmış. İçerisinde son teknoloji fitness ekipmanları, serbest çalışma alanları, kapalı basketbol sahası, açık halı saha, grup dersi stüdyoları ve kapsamlı bir spa alanı mevcut.

Spor merkezinde pilates, spinning, kick boks, zumba ve crunch gibi grup dersleri veriliyor.

Zoom Fitness’da sıkılmadan uzun antrenmanlar yapabiliyorsunuz. Aletler eşliğinde yarım saatlik kardiyo ile ısınabilir ve ardından sağlam bir yüzme antrenmanı yapabilirsiniz. Bunlarla beraber dilerseniz 1 saatlik ağırlık antrenmanı yapıp ardından grup derslerine katılabilirsiniz. Zoom Fitness size çok yönlü bir spor deneyimi yaşatmak için çalışıyor!

zoom-fitness-spa-health-club-havuzlu-spor-salonu-sporcard

Hem Spor Yapın Hem Tazelenin

4500 m2 kapalı alana ve 1500 m2 fitness alanına sahip salon, gym alanı haricinde ıslak alanları içerisinde Türk hamamı, sauna, buhar odası, açık ve kapalı havuz bulunuyor. Bu sayede antrenmanınızdan sonra spa merkezinde sauna keyfi yapabilir ve ardından Türk hamamının keyfini çıkarabilirsiniz.

Sporcard kullanıcıları Zoom Fitness Spa Health Club’ın açık ve kapalı havuzlarını, saunasını, hamamını, gym alanını kullanabiliyor ve tüm grup derslerini katılabiliyor. Grup derslerine katılmak isteyen kullanıcıların kontenjan durumunu öğrenmeleri ve ders saatlerini teyit etmeleri için spor salonunu önceden aramaları gerekiyor.

zoom-fitness-spa-health-club-havuzlu-spor-salonu-sporcard

Spor merkezinin çalışma saatleri hafta içi 07:00-23:00 ve hafta sonu 08:00-22:00 arasında.

zoom-fitness-spa-health-club-havuzlu-spor-salonu-sporcard

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER