Ana SayfaYaşamMeditasyonYeni Başlayanlar ve İleri Seviye Yoga Yapanlar İçin Yogangela Yoga Stüdyosu

Yeni Başlayanlar ve İleri Seviye Yoga Yapanlar İçin Yogangela Yoga Stüdyosu

Yoga konusunda kendilerini Hindistan’da geliştirmiş bir ekip; Anadolu Yakası Ataşehir’de yoga ile tanışmak, başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar dersler almak; farklı disiplinlerdeki yoga türleri, reiki, meditasyon ve melek enerjisi konusunda kendilerini geliştirmek isteyenleri Yogangela Yoga Stüdyo’suna davet ediyor.

Denge, İç Huzur ve Beden Gelişimi İçin Yoga

Aysu Itır Karaçam ve Deniz Bıyıklı’nın eğitmenleri olduğu Yogangela Yoga Stüdyosu, herkesin bedenine uygun, beden farkındalığını arttıran  fiziksel ve ruhsal gelişimi sağlayan yoga dersleri veriyor.

Her iki eğitmen de kişiler ile birebir ve grup dersleri ile çalışıyor. Farklı yoga ekollerinin altında yatan felsefeyi; bedeni, zihni ve ruhu bir arada tutan yoga pratiğini her seviyeden insana ulaştırmayı hedefliyorlar.

Yoga Konusunda Dünya Çapında Deneyim ve Kalite

yogangela-yoga-studyosu-sporcard

İkili 10 yıla yakın yoga deneyimlerine uluslararası bir sertifika olan Yoga Alliance’ı katmış, Hindistan’a giderek farklı yoga çeşitlerini öğrenmek ve eğitmen olabilmek için 300’er saat eğitim almışlar.

Yogangela Yoga Stüdyosunda ders veren eğitmenlerden derslerinizi dilerseniz Türkçe dilerseniz İngilizce olarak alabilirsiniz. Bu sebeple yabancı kişiler de İstanbul’da kendilerini geliştirebilecekleri ve kolaylıkla iletişim kurabilecekleri bir stüdyoya sahipler.

Eğitimler dilerseniz grup dersi şeklinde dilerseniz küçük gruplar halinde dilerseniz kişiye özel veriliyor. Hamile yogası, 50+ (50 yaş ve üzeri kişiler için yoga), Hatha, Yin yoga, Ashtanga, Vinyasa, Kundalini, Reiki ile yoga, Melekli yoga ve olmak üzere farklı yoga türlerini ve meditasyonu bu stüdyoda deneyimleyebilirsiniz. Bu sayede yoga nasıl yapılır, yeni başlayanlar için yoga zor mudur, 50 yaşımdayım ve yoga yapabilir miyim bilemiyorum diyenler için bu stüdyoda çalışmak oldukça kolay ve zevkli olacaktır.

Yogaya yeni başlayan biriyseniz en temel yoga türü olan ve dünyada en çok yapılan, fiziksel ve mental açıdan kişinin zinde kalmasını sağlayan Hatha yogayı deneyebilirsiniz. İleri seviyede ve deneyimliyseniz sınırlarınızı daha çok zorlayacak, özel yoga serisi hareketlerini birbiri ardında sürekli ve seri bir şekilde tekrarlanması ile yapılan Ashtanga yoga ile tanışabilirsiniz. Astanga yoga, düzenli yapıldığı takdirde dolaşım sisteminiz üzerinde olumlu etkiler yaratarak bedenen ve zihnen daha kuvvetli ve dengeli olmanıza yardımcı olabilir.

Nefes ile yoga duruşlarının birbirine bağlandığı Vinyasa da anda kalma ve bir pozisyondan diğerine geçerken bedeninizin yaşadığı değişimleri fark etmenize yardımcı olabilir.

Melek Terapisi

yogangela-yoga-studyosu-sporcard

Yogangela Yoga Stüdyosu, Melek Terapisi konusunda da bilgilenmek isteyen kişilere deneyimlerini aktarabilecek bir stüdyo. Deniz Bıyıklı, Melek terapisini keşfeden Doreen Virtue’nun terapi biçimini Türkiye ile tanıştıran Beki İkala Erikli’den ders almış bir eğitmen. İçsel huzurunuzu oluşturmada, geçmiş ve gelecek ile ilgili kaygı ve korkularınızı aşmada melek terapisi sizlere yardımcı olabilir.

Ataşehir Atatürk Mahallesi Ata Plaza’da bulunan Yongela Yoga Stüdyosu, Sporcard kullanıcılarını kapılarını sınırsız bir şekilde açıyor. Kullanıcılar deneyimlerinde stüdyodan ve eğitmenlerden ne kadar memnun kaldıklarını sürekli olarak belirtiyorlar.

Siz de Yogangela Yoga Stüdyosu’nda Sporcard ayrıcalıkları ile harika bir deneyim yaşayabilirsiniz. Salon açılış saatleri ve dersler değişkenlik gösterebildiği için check in işlemi öncesi stüdyoyu arayarak teyit alınması gerekiyor.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER