Ana SayfaGenelPleon Spor Salonunu Tüm Detaylarıyla Anlatıyoruz!

Pleon Spor Salonunu Tüm Detaylarıyla Anlatıyoruz!

Ataşehir’de yaşıyor veya çalışıyorsanız bir spor molası vermeye ne dersiniz? Spor molası diyoruz çünkü egzersiz yaparken salgıladığınız endorfin sayesinde vücudunuz ve beyniniz dinlenir ve canlanır.

Pleon size harika bir gün yaşatabilir. Anadolu yakasında havuzlu spor salonu arıyorsanız Pleon’dan çıkmak istemeyeceksiniz. Üzülmeyin! Sporcard üyeliğiniz sınırsızdır ve saatlerce bu cennet mekanda zaman geçirebilirsiniz.

Pleon Barbaros Mahallesi’nde konumlanır.

spor-salonu-adresi       Barbaros Mahallesi, Karanfil Sokak, No:7/1 Ataşehir / İstanbul

telefon-numara-sporsalonu         0 (216) 688 8485

Yüzme havuzlu spor salonu arayanlara mükemmel imkanlar sunan salon sizi memnun etmeye yemin etmiş gibidir. Salonda hamam da bulunur, tüm vücudunuz arınsın, ruhunuz dinlensin istiyorsanız daha fazla beklemeyin deriz.

united-club-anadolu-yakasi-sauna

Anadolu yakasında havuzlu spor salonu Pleon’a Sporcard üyeliğinizle giderken alın bir arkadaşınızı da doğruca salonun yolunu tutun, pişman olmayacaksınız. Bu hafta sonu da sağlıklı geçsin, haydi hemen planınızı yapın!

Pleon Spor Salonu Bağımlılık Yapabilir, Dikkat!

united-club

Pleon çok geniş bir alana kurulu, 4 katlı bir spor salonudur. Fitness ekipmanları yeterli sayıda ve son teknolojidir.  Grup dersleri çeşitlidir ve memnun edicidir. Havuzlu spor salonları arasında yer alan Pleon kaslarınızı gevşetmek veya sadece günün yorgunluğunu atmak için bile olsa her koşulda mükemmel bir hizmet sunar.

Spor merkezinde;

  • Havuz
  • Sauna
  • Hamam
  • Buhar odası bulunur.

Pleon Spor Dersleri Nelerdir?

united-club-spor-dersleri

Pleon birçok farklı ders seçeneği ile alternatif sunma konusunda başarılı bir spor salonudur. Fitness aletleri ve gym ekipmanları ile spor salonunda dilediğiniz egzersizi, istediğiniz süre boyunca yapabilir huzurla antrenmanınızı tamamlarsınız.

united-club-fitness

Eğer fitness veya gym antrenmanlarınızı çeşitlendirmek ve farklı kas gruplarını çalıştırmak istiyorsanız Pleon; yoga, spinning ya da pilates gibi opsiyonları ile sizi mutlu eder.

Pleon spor salonunda;

Pleon Şu An Açık mı?

united-club-calisma-saatleri

Pleon çok absürt saatler olmadığı sürece, haftanın her günü neredeyse her saat açıktır. O zaman doğru spora!

Pleon çalışma saatleri uzundur böylece iş ya da özel yaşamınız için yaptığınız günlük programınız engellenmez. Dilediğiniz saatte spor yapabilirsiniz.

  • Hafta içi: 07:00 – 22:45
  • Hafta sonu: 08:00 – 21:00

İster sabah sporu sevin, ister “Benim rutinim akşam sporudur.” deyin, Pleon her çeşit programa uygundur. Haftanın her günü açıktır ve spor yapmak istediğiniz her an kapıları size açıktır.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER