Ana SayfaSpor Salonlarıİzmir’de Dünyaca Ünlü Spor Salonu Metroflex GYM’i Deneyimlemeyen Kalmasın!

İzmir’de Dünyaca Ünlü Spor Salonu Metroflex GYM’i Deneyimlemeyen Kalmasın!

Eğer fitness ve vücut geliştirme sizin tutkunuz ise, İzmir’de 2 ayrı şubesi olan dünya devi Metroflex GYM spor salonuna sizleri bekliyoruz!

Ronnie Coleman, Branch Warren, Johnnie Jackson, Vickie Gates, Dan Kovacs gibi şampiyonların doğduğu Metroflex GYM, Türkiye’de İzmir Alsancak ve Balçova şubeleri ile Sporcard üyelerini spor yapmaya davet ediyor.

Yeterince Ciddi misiniz?

İzmir Metroflex GYM Sporcard

Metroflex GYM, lisanslı ilk Türkiye şubelerini İzmir’de 2014 yılında açtı. Kendilerini asla sağlık merkezi olarak görmeyen salon, ciddi sporcular ve yarışmacılar yetiştirmek istiyor. 1988’de Amerika’nın Teksas Eyaleti’nde kurulan, dünya çapında 30’dan fazla şubesi bulunan Metroflex GYM, ciddi sporcuların ilk tercihleri arasında görülüyor. Yarışmacı olmak istemeseniz de vücut geliştirme hedeflerinizi gerçekleştirmek ve mükemmel vücut hatlarına sahip olmak istiyorsanız Metroflex’te bu hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İzmir Metroflex GYM Sporcard

Disiplinli ve deneyimli eğitmenler Metroflex’in kalitesini arttıran en önemli unsurlardan biri. Kişileri tartıda gördükleri rakamdan ziyade aynada gördükleri ölçülere, kompozisyona ve kaslara odaklayan Metroflex GYM kültürü, belki de hiçbir zaman hayal bile edemeyeceğiniz görüntüye kavuşmanıza yardımcı olacak!

Metroflex Alsancak ve Metroflex Balçova şubeleri ile hizmet veren spor salonu her 2 şubesinde de Sporcard kullanıcılarını ağırlıyor. Balçova şubesi 2014’te açılan ilk salon ve Alsancak şubesi 2018’de açılan ikinci salon.

Farklı Grup Dersleri İlginizi Çekiyor mu?

Tesislerin her ikisi de oldukça bakımlı ve temiz. Spor aletleri periyodik bir şekilde bakıma tabî tutuluyor. Her iki şube de renkli ve ferah bir şekilde tasarlanmış dinamik bir yapıya sahip. Metroflex Balçova şubesinde kullanıcılar fitness alanından ve grup derslerinden faydalanabiliyor. Balçova şubesinin grup dersleri arasında yoga, pilates, spinning, zumba ve crunch bulunuyor. Metroflex Alsancak şubesinde ise kullanıcılar fitness alanından yararlanabiliyor ve pilates, spinning, zumba, tabata ve boot camp grup derslerine katılabiliyor. Her iki salonda da grup dersine katılmak istediğiniz takdirde Sporcard kullanıcısı olarak salon ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Bunun sebebi ise derslerin kişi sayısına göre değişiklik gösterebilmesi.

İzmir Metroflex GYM Sporcard

İki şubenin çalışma saatleri birbirinden farklı. Metroflex Alsancak şubesi hafta içi 06:00 – 23:00; hafta sonu 09:00 – 19:00 arasında kullanıma açık. Metroflex Balçova şubesi hafta içi 08:00 – 23:00; hafta sonu 11:00 – 20:00 arasında kullanıma açık. Unutulmaz bir spor deneyimi için sizi Metroflex’e bekliyoruz!

İzmir Metroflex GYM Sporcard

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER