Ana SayfaSpor SalonlarıTaksim’de Kolayca Ulaşabileceğiniz Fitness Adresi: Innpera Otel Fitness

Taksim’de Kolayca Ulaşabileceğiniz Fitness Adresi: Innpera Otel Fitness

Avrupa yakasında spor salonu arayışınızı sonlandıracak kadar mükemmel bir konuma sahip fitness salonu Innpera Otel Fitness ile tanışmanızı istiyoruz. Konumu dolayısıyla birçok kişinin tercih sebebi olan, ferah ve modern spor ekipmanlarına sahip bu spor salonunu sizlere anlatmak istedik.

En İyi Konum Çok Kolay Ulaşım

innpera-otel-fitness-spor-salonu-sporcard

Innpera Otel Fitness, Taksim metrosundan çıktığınızda eski Alman Hastanesi’ne doğru giderken sola döndüğünüzde hemen ileride karşınıza çıkıyor. Rum lisesinin karşısında bulunan otelin spor salonuna ulaşım 5 dakikanızı bile almayacak kadar yakın. Bu sebeple de sadece Taksim bölgesinde değil Avrupa yakasında oturan birçok kişinin kullandığı keyifli bir salon.

200 Metrekare Alana Sahip

Otel bünyesinde ücretli kullanıma ekstra içerikler olsa da salonun Sporcard kullanıcılarına sunduğu hizmeti ferah fitness alanı ayrıcalığı. 200 metrekareye yayılmış, graffitiler ile renklendirilmiş dinamik ruhlu bu spor salonu, sıkıcılıktan ve monotonluktan uzak bir fitness deneyimi yaşamanız için tasarlanmış.

Spor aletleri oldukça bakımlı, yeni ve temiz olan Innpera Otel Fitness’da hijyen herşeyden önce geliyor. Bu sebeple duş alanı ve soyunma odaları da sürekli temizleniyor ve kullanıcıların konforla, güvenle spor yapması amaçlanıyor. Havalandırma açısından da iyi standartlara sahip olan salonun oldukça fazla kullanıcısı var.

Çalışma Saatleri

Sporcard kullanıcıları ile buluşmayı bekleyen spor merkezinin çalışma saatleri ise oldukça geniş. Hafta içi sabah 07:00 ile akşam 22:30 arasında hizmet veren Innpera Otel Fitness, hafta sonu ise kullanıcılarına kapılarını saat 09:00’da açıp akşam 20:30’da kapatıyor.

innpera-otel-fitness-spor-salonu-sporcard

Mükemmel konumu ile sıkça tercih edilen salonda spora gelmeden önce hemen 5 dakika yürüme mesafesinde olan Cihangir’de güzel bir filtre kahve içebilir, spor öncesi kafein ihtiyacınızı karşılayarak verimli bir antrenman çıkarabilmek için kendinizi hazırlayabilirsiniz. Hafta sonu ise spor ile eğlence arasında tercih yapmanıza gerek kalmıyor. Akşam sporunuzu hafta sonları bu salonda kolayca yapabilir, spor sonrası hemen duş alarak Taksim’de arkadaşlarınız ile buluşabilirsiniz.

innpera-otel-fitness-spor-salonu-sporcard

2 YORUMLAR

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER