Ana SayfaSpor Salonlarıİstanbul’un Kalbinde Yorgunluğunuzu Atmak İçin Holiday Inn Şişli Fitness & Spa’yı Deneyin!

İstanbul’un Kalbinde Yorgunluğunuzu Atmak İçin Holiday Inn Şişli Fitness & Spa’yı Deneyin!

Hem işime yakın hem evime yakın hem ulaşımı kolay olsun derken aklınıza yatan bir spor salonu bulmak oldukça zor olabiliyor. Özellikle de havuzlu spor salonu ararken seçenekler kısıtlanıyor. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek, ulaşımı da oldukça rahat olan bir salon düşünebiliyor musunuz? Biz düşünebiliyoruz!

holiday-inn-sisli-fitness-spa-havuzlu-spor-salonu-sporcard

İstanbul’un kalbi Şişli’de havuza girebileceğiniz, fitness alanında ağırlık çalışması yaptıktan sonra saunada hafifleyip hamamda güzelce yıkanabileceğiniz bir yer var: Holiday Inn Şişli Fitness &Spa. Cevahir AVM’ye yürüme mesafesinde, Halaskargazi Caddesi üzerinde olan Holiday Inn Şişli Fitness & Spa kullanıcılarına kusursuz bir fitness ve spa deneyimini yaşatmak istiyor. Biz de salonun size sunduğu imkanları paylaşmak istiyoruz.

Fitness Alanından Çok Daha Fazlasına Sahip

Eğer spor yapmak sizin için bir tutkuysa spor yaptığınız ortama da dikkat ettiğinize eminiz. Holiday Inn Şişli Fitness & Spa, şık ve sade bir tasarıma sahip. Spor salonu ve ıslak alan dediğimiz havuz, sauna ve hamam alanları düzenli olarak bakıma tabi tutuluyor ve hijyene oldukça önem veriliyor. Fitness merkezinin havuz alanı Sağlık Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda düzenli olarak test ediliyor. Bu sayede de kullanıcılar için güvenli ve sağlıklı bir ortam yaratılıyor.

holiday-inn-sisli-fitness-spa-havuzlu-spor-salonu-sporcard

Kapalı yüzme havuzunun boyu 15 metre, derinliği 1,4 metre eni ise 5,5 metre uzunluğunda. Havuzun kullanım saatleri, sabah 07:00 ile akşam 21:30 arasında. İş çıkışı ya da hafta sonu bu saatler arasında havuzu dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Hatta bizim tavsiyemiz gün aşırı 45 dakikalık yüzme antrenmanları yaparak hem mental açıdan hem de beden sağlığınız açısından rahatlamanız ve vücut şeklinizi güçlendirmeniz yönündedir. Çünkü yüzme, kendiniz için seçebileceğiniz en iyi egzersizlerden biri!

holiday-inn-sisli-fitness-spa-havuzlu-spor-salonu-sporcard

Fitness alanında ağırlık antrenmanları, kardiyo çalışmaları yapabilir ardından kaslarınızı rahatlatmak, günün stresini atmak için saunada birkaç dakika geçirip Türk hamamının keyfini çıkarabilirsiniz. Sporcard kullanıcısı olarak fitness alanı, havuz, sauna ve Türk hamamı imkanlarından sınırsız bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Holiday Inn Şişli Fitness & Spa’nın hafta içi ve hafta sonu çalışma saatleri 07:00 ile 22:00 arasında değişiyor ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi havuz 21:30’da kapanıyor.

Holiday Inn Şişli Fitness & Spa kullanıcılara masaj imkanı da sunuyor ancak masaj randevusu için salon ile ayrıca görüşmeniz gerekiyor.

Sporcard ayrıcalıkları ile salonu deneyimlemek için linke tıklayabilirsiniz.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER