Ana SayfaSpor SalonlarıAnkara’da Profesyonel Bir Fitness Merkezi: Fetih Spor Akademisi

Ankara’da Profesyonel Bir Fitness Merkezi: Fetih Spor Akademisi

Ankara’da ikamet ediyorsanz hemen bu hafta denemeniz gereken spor salonu Fetih Spor Akademisi! Keçiören, Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan salon, deneyimli eğitmenleri, dünya çapında ödüllü sporcuları ve boks alanında iddialı duruşu ile dikkat çekiyor.

Profesyonel Bir Eğitim Alın

fetih-spor-akademisi-ankara-spor-salonu-sporcard

Fetih Spor Akademisi, bünyesinde spor bilimleri mezunu ve ödüllü eğitmenler barındırıyor. Spor merkezi her yaş grubundan kişiye (5 ila 70 yaşa kadar) profesyonel bir spor deneyimi yaşatmayı; pilates, zumba, jimnastik, fitness, kick boks, muay thai ve tekvando alanlarında profesyonel bir eğitim vermeyi hedefliyor. Fetih Spor Akademisi eğitmenleri ayrıca temel prensibini ve motivasyonunu; kişilere bilinçli spor yapmayı, disiplinli yaşamayı, zihinsel odaklanmayı öğretmekten ve çeviklik gibi becerilerde kişileri geliştirmekten aldıklarını söylüyor. Bu sayede kazandığınız becerileri sadece fitness ve vücut gelişiminden öteye taşıyarak hayatınızın her alanında uygulamanıza yardımcı olmayı hedefliyorlar.

BESYO Sınavlarına Hazırlanmak İçin Mükemmel Bir Salon

fetih-spor-akademisi-ankara-spor-salonu-sporcard

Eğer kariyerinizi BESYO alanında ilerletmek istiyor ya da sınavlara hazırlanıyorsanız Fetih Spor Akademisi gitmeniz gereken spor merkezidir. Bu  konu ile ilgili salon yönetimi ile görüşerek ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Hem Modern Hem Şık Tasarım

Fetih Spor Akademisi ayrıca iç mekan tasarımı ile de kişiyi spor salonuna gitmeye teşvik eden bir görünüme sahip. Salon sahiplerinin merkezi hazırlarken özen gösterdikleri ortada. Çünkü spor salonu içeri girdiğiniz andan itibaren sizi dinamik bir moda sokuyor. Keçiören bölgesinde bulunan spor salonu yeterli sayıdaki modern spor ekipmanları ile de kullanıcılar tarafından seviliyor. Salonda oldukça temiz duş ve soyunma odaları ayrıca bir şeyler atıştırabileceğiniz vitamin bar bulunmaktadır.

fetih-spor-akademisi-ankara-spor-salonu-sporcard

Spor Merkezi Çalışma Saatleri

Fetih Spor Akademisi hafta içi ve cumartesi 10:00 ile 23:00, pazar ise 10:00 ile 18:00 arasında hizmet vermektedir.

 

fetih-spor-akademisi-ankara-spor-salonu-sporcard

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER