Ana SayfaSpor SalonlarıEurogym Sports Ataşehir İle Fitness Deneyimi

Eurogym Sports Ataşehir İle Fitness Deneyimi

Bir fitness aşığı olarak spor salonu deneyiminizi ne daha iyi bir seviyeye taşırdı biliyor musunuz? Ferah ve yeşilliklere bakan bir spor salonu! Tam da bu noktada sizin için uygun olabileceğini düşündüğümüz Eurogym Sports Ataşehir salonuna birlikte bakalım istiyoruz.

eurogym-sports-atasehir-sporcard

Kapalı spor salonu bulmak İstanbul gibi bir şehirde elbette zor değil. Ancak genişliği, aydınlığı ve ferahlığı ile sizi daha özel hissettirecek bir salon bulmak zor olabiliyor. Doğu Ataşehir merkezinde bulunan Eurogym Sports 1000 metrekareye yayılmış, her cepheden güneş alan ve yeşil bir bahçeye bakan oldukça geniş ve keyifli bir fitness salonu. Merkez Ataşehir’de oturuyorsanız evinize en yakın spor salonu Eurogym Sports Ataşehir olabilir!

eurogym-sports-atasehir-sporcard

Salon saatleri hafta içi 06.00 ile 22.00 arası, haftasonu ise 07.00 ile 20.00 arası. Yani hafta içi işe gitmeden ya da işten döndüğünüzde kolaylıkla kullanabileceğiniz bir mekân.

Salon kullanıcılarına tertemiz bir duş ortamı ve modern soyunma odası ile titiz bir hizmet sağlıyor. Evde duş almaya üşeniyorsanız fitness aktivitelerinizi tamamladıktan hızlıca burada duş alıp evde keyif yapmaya hazır bir şekilde dönebilirsiniz. Ayrıca spor salonunun otoparkının olması spora gidip gelirken yaşadığınız park yeri bulma sorununu da direkt olarak ortadan kaldırıyor.

eurogym-sports-atasehir-sporcard

Ataşehir ve çevresinde yaşayan tüm fitness düşkünlerini Sporcard ayrıcalıkları ile Eurogym Sports Ataşehir’i keşfetmeye davet ediyoruz.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER