Ana SayfaSpor SalonlarıAkatlar’da Fitness Deneyiminizi Zirveye Taşıyacak Bir Spor Salonu Var: BodyClub No:1903

Akatlar’da Fitness Deneyiminizi Zirveye Taşıyacak Bir Spor Salonu Var: BodyClub No:1903

Fitness âşıklarını buraya toplayalım. Mutlaka denemeniz gereken Akatlar’daki spor salonu BodyClub No:1903’ten bahsedeceğiz!

İstanbul’un şık ve nezih semtlerinden birinde bulunan BodyClub No:1903,1250 metrekarelik alana oldukça büyük bir alana sahip. İçerisinde, fitnessa dair ihtiyacınız olabilecek bütün aktivite ve ekipmanları bulunduruyor.

BodyClub No:1903, fitness için ihtiyaç duyacağınız ekipmanlar konusunda, yüksek kapasiteye sahip. Dolayısıyla bench pressten koşu bandına, farklı ağırlıklardaki dumbbelllara, sıkı bir kardiyo çalışması için ihtiyacınız olan bisikletlere sıra beklemeden rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.

Amacınız ne olursa olsun BodyClub No:1903 size yardımcı olabilecek eğitmenlere sahip. İster fazla kilolarınızdan kurtulmak için kısa dönemli sıkı bir antrenman programı, ister parçalı bir vücut için düzenli ve ağır egzersizler, ister yaşam şekliniz olan fitnessı kelimenin tam anlamı ile uygulamak isteyin; BodyClub No:1903 eğitmenleri sizi hedefinize ulaştırmak için bekliyorlar.

https://www.instagram.com/p/BjnsuLNBBiL/?taken-by=bodyclubno1903

Donanımlı fitness bölümünün ve deneyimli eğitmenlerinin yanında BodyClub No:1903,  yoga, pilates, zumba gibi dersler ile de kullanıcılarına hizmet veriyor.

Fitness salonu, Akatlar’da keyifli bir bahçeyi de size sunuyor.

https://www.instagram.com/p/BWUpq5hDO43/?taken-by=bodyclubno1903

Bu sayede spor molalarınıza yeşillik içerisinde nefes alabileceğiniz bir ortam yaratıyor.

Konforunuzu maksimum seviyede tutmak isteyen spor salonu, sadece antrenmanlarınıza ve hedeflerinize odaklanmıyor; temizliği ve şıklığı da aynı şekilde önemsiyor. Havalandırması sizi daima mutlu edecek salonda kullanıcıların rahat bir şekilde kullanabilecekleri soyunma odaları ve duşlar mevcut.

Fitness deneyiminizi bir üst noktaya taşımak istiyorsanız, spor salonu deneyiminizi arttırmak, hedeflerinize kendinizi daha iyi ve özel hissederek ulaşmak için Akatlar’da bulunan BodyClub No:1903’ü mutlaka denemelisiniz.

 

https://www.instagram.com/p/Bfs33GWDBdr/?taken-by=bodyclubno1903

 

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER