Ana SayfaEgzersiz-SporFitness ÖnerileriTüm Sporcard Sorularınızı Cevaplamaya Yemin Ettik: Sporcard Nedir?

Tüm Sporcard Sorularınızı Cevaplamaya Yemin Ettik: Sporcard Nedir?

Sporcard nedir? En kısa tanımıyla Sporcard dilediğiniz yerde dilediğinizce spor yapmanıza olanak tanıyan tek sistem. Peki, ne kadar özgür?

Sporcard, 350’den fazla spor salonuna tek üyelikle sınırsız giriş imkanı sunan sistem. Bu imkandan İstanbul, İzmir ve Ankara’da faydalanabilirsiniz.

Sporcard üyeliğinizi ister 1 ay, ister yıllarca kullanabilir, hesabınızı dilediğinizde iptal edebilir, dilediğiniz de ise yeniden aktif edebilirsiniz.

Fiyatı ise pek çok salonun aylık üyeliğinden çok daha uygun. Sistemdeki tüm salonlara giriş imkanı tanıyan Premium Üyelik sadece 149TL, bu pakette daha çok havuzlu ve yaşam merkezi olarak adlandırdığımız salonlar da var.

Klasik üyelik ise aylık 99TL, bu pakette ise kolayca sporunuzu yapabileceğiniz 250’den fazla spor salonu var.

Sporcard.com’dan salon imkanlarını, yerini, size yakınlığını öğrenebilirsiniz. Sitedeki filtrelerden yapmak istediğiniz sporu, bulunduğunuz bölgedeki salonları filtreleyebilirsiniz. Havuz gibi imkanları da bu filtreyi kullanarak ayrıştırabilir, sadece havuzlu spor salonları listesine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Salonun özelliklerini, resimlerini ve yorumlarını Sporcard.com’da rahatlıkla inceleyebilirsiniz.

Peki, Sporcard Kullananlar Kimlerdir?

sporcard-kullananlar

Sporcard yorumları ne yönde? Sporcard kullanıcıları neler yaşıyor? Sporcard’ı neden tercih ediyorlar? Örneklerle mercek altına aldık.

Sporcard Ekşi Sözlük kullanıcı yorumları arasından en güncel 3 yorumu listeledik, sporcard.com ekşi başlığından takip edebilirsiniz;

sporcard-eksi-yorum

sporcard-eksi-yorumlari

 

Sporcard Fiyatları: Klasik Üyelik 99 TL ve Premium Üyelik 149 TL

sporcard-fiyatlari

Sporcard ne kadar?” sorusunun cevabını merak ediyorsanız, rahat bir nefes alın! Sporcard fiyatları çok uygun çünkü birçok spor salonunun buluştuğu bir platform. Sistemde iki çeşit üyelik bulunuyor. Tüm salonlara giriş yapabileceğiniz Premium Üyelik ve Klasik olarak belirlenen tüm salonlara girebileceğiniz Klasik Üyelik. İki Üyelik tipinde de salonlara sınırsız girebiliyorsunuz, ama Premium Üyelik’de ıslak alan ve grup aktivitesi olan daha çok salon var elbette.

Sporcard üyelik ücreti; Klasik üyelikte aylık 99 TL ödüyorsunuz ve Sporcard.com’daki Premium işareti (taç) olmayan tüm salonlara girebiliyorsunuz. Premium üyelikte ise sistemdeki tüm salonlara (taç sembollü olanlar Premium) aylık 149 TL’ye girebiliyorsunuz. Bu 2 tip üyelikten beklentilerinize en uygun olanını seçebilirsiniz.

Sporcard Nasıl Alınır?

sporcard-nasil-alinir

Sporcard.com üzerinden bu sistemin bir üyesi olabilir, sistem dahilindeki spor salonlarını sınırsız bir şekilde kullanabilirsiniz.

Sporcard Nasıl Kullanılır?

sporcard-check-in

Çok basit! Üyeliğinizi oluşturup, ödemenizi yaptıktan sonra Klasik veya Premium aylık üyeliğiniz başlatmış olursunuz. Salonunuzu seçmeniz ilk adımdır, salonun önüne gelip, salona siteden check-in yaparsınız. Check-in sonrası ekrana çıkan PNR kodunu spor salonu danışmasıyla paylaşıp, spora başlayabilirsiniz.

Sporcard Kampanyalarını Kaçırmayın!

sporcard-kampanya

Sporcard kampanyaları fiyat fırsatları sunuyor. Zaten avantajlı olan bu spor salonu giriş sistemi, birçok kampanya ile kullanıcılarını şaşırtmayı seviyor. Sporcard öğrenci indirimi, Sporcard arkadaşını davet et, Sporcard 15 gün, Sporcard indirim kodu/kuponu kampanyaları sayesinde Spocard’ın sporseverlere sunduğu fırsat dünyasına hızlı bir giriş yapabilirsiniz. Kampanyalardan haberdar olmak için siteden tamamen ücretsiz bir üyelik oluşturabilir, kampanyaları kovalamanıza gerek kalmadan size bildirim gelmesini sağlayabilirsiniz. Unutmayın, üyeliği tamamla deyip ödeme ekranına geçmediğiniz sürece sadece kullanıcı girişi oluşturmuş olursunuz ve kampanyalar konusunda bilgi alırsınız. Ayrıca Sporcard salonlarının açık adres bilgilerini de üye girişi yaparak görebilirsiniz. Sporcard salon takip edebileceğiniz kullanışlı ve pratik bir site.

Sporcard ile İletişime Geçin, Neden mi?

sporcard-musteri-hizmetler

Sporu sevdiğinizi biliyoruz. Sporcard sporseverleri mutlu etmeyi amaçlayan en yenilikçi markalardan biri. Tam da bu yüzden bu kadar çok spor salonunu bir araya topluyor. İhtiyacınız olduğunda Sporcard ile iletişime geçmeniz önemli çünkü size her konuda yardımcı olacak bir ekibe sahip. Sporcard’a ulaşarak, salona giriş, check-in, ödeme ve faturalandırma gibi her tür konuda destek alabileceğinize emin olabilirsiniz.

Sporcard Şikayetlerinize Önem Verir!

sporcard-guven

Sporcard spor salonu giriş sistemiyle ilgili herhangi bir şikayetiniz olduğunda kolaylıkla iletişime geçebileceğiniz ve yanıt alabileceğiniz bir sistem. Sitede bulunan canlı destekten kolayca müşteri temsilcilerine ulaşabilir, bilgi, destek ve kampanya haberlerini alabilirsiniz. Şikayetvar Sporcard sayfasında %75 müşteri memnuniyeti sağlayan sayılı markadan biri. Hızlı aksiyon alma özelliği ile kullanıcılarının geri dönüşlerine önem verip, kendi sistemini günden güne bu yorumlar doğrultusunda geliştiriyor.

Sporcard Güven Konusunu Biraz Abartıyor!

sporcard-sikayet-guven

Sporcard, kaliteli, hızlı ve titiz çalışma politikasının yanı sıra değişmeyen uygun fiyat özelliğiyle sporseverlere rahat bir nefes aldıran sistemdir.

Sporcard kullanıcıları 350+ salonda sınırsız ve özgür spor yaparken, markanın spor salonları için ortak bir platform oluşturması sayesinde gittikleri her yere spor salonu üyeliklerini de götürme şansı bulurlar. Böyle pratik ve kullanıcı odaklı bir sistem sunan Sporcard taahhüt de yapmaz, kullanıcısına güvenir.

Sporcard kullanıcılarının marka bağlılıkları yüksektir. Firma yıllardır verdiği hizmetlerle yüksek standartlarda spor yapmak isteyen herkesin güvenini kazanmayı başarmıştır.

Sporcard Supplementler.com’un kardeş şirketidir. Dikey Vitamin Kozmetik ve Gıda Takviyeleri Paz. Tic A.Ş çatısı altında toplanan; Supplementler.com, Sporcard, Vitaminler.com, FitinClass, Body Forum TR, Muscle & Fitness, Hers ve Flex markaları yıllardır, spor ve sağlıklı yaşama önem veren kullanıcılarına en yüksek kullanıcı deneyimini sunmak için 360 derecelik bir hizmet sunar. Yani Sporcard, sporun her alanında etkin bir grubun parçasıdır.

Sporcard Salonları Yanı Başında!

spor-salonlari

Özellikle İstanbul’da yaşayanları havuzlu spor salonundan, pilates salonuna; kick boks salonundan, fitness antrenmanına koşturan, motivasyonunuzun düşmesine asla izin vermeyen Sporcard, aslında yanı başındadır. İzmir ve Ankara’da da anlaşmalı spor salonları bulunan Sporcard günden güne salon sayısını artırır, şu an için 350+ salon sistemde aktiftir.

Hem gym yapayım, hem boks deneyeyim, bir yandan da buhar odasında gevşeyeyim, havuzda yüzeyim diyorsanız, tüm bu aktiviteleri yapabileceğiniz tekil ya da farklı farklı salonlar sistemde mevcut. Bir de işimin yanında ayrı, evimin yakınında ayrı hatta İzmir’e tatile gidince ayrı, Ankara’ya iş gezisine ayrı salonum olsun, spor disiplinim hiç bozulmasın diyorsanız, Sporcard salonlarında lokasyon filtresini kullanarak nokta atışı yapabilirsiniz.

Sporcard Nerelerde Aktiftir?

sporcard-nerede

Sporcard spor salonları bazı bölgelerde oldukça popülerdir, bunları şöyle listeleyebiliriz;

  • Sporcard İstanbul
  • Sporcard Ankara
  • Sporcard İzmir
  • Sporcard Avcılar
  • Sporcard Ataşehir
  • Sporcard Beylikdüzü
  • Sporcard Beykoz
  • Sporcard Beşiktaş spor salonları
  • Sporcard Kadıköy
  • Sporcard Şişli
  • Sporcard Ümraniye

Evinin yakınında Sporcard salonu olduğuna eminiz, tıkla bakalım!

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER