Ana SayfaGenelThe Spa Fitness Spor Salonunda Sauna, Havuz ve Fitness Bir Arada!

The Spa Fitness Spor Salonunda Sauna, Havuz ve Fitness Bir Arada!

Bazen hem dinlenmek hem eğlenmek hem de spor yapmak istersiniz. İşte tam da bu isteklerinizi karşılayabilecek bir spor salonu ile ister hafta sonunuzu değerlendirebilir ister rutin bir program oluşturabilirsiniz. The Spa Fitness spor merkezi sayesinde sauna sayesinde dinlenip kaslarınızı gevşetebilir, havuzda keyif yapabilir ve fitness alanında egzersizlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Sporcard Premium salonları arasında yer alan The Spa Fitness merkezinden çıkmak istemeyeceğinize eminiz. Hazırsanız incelemeye başlayalım!

the-spa-fitness-ozellikleri

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Düzoğlu Sokak, No:2, 34380 Bomonti – Şişli / İstanbul

Telefon: +90 (507) 695 3335

Şişli Spor Salonlarından The Spa Fitness Kullanıcı Yorumları

the-spa-fitness-havuz

The Spa Fitness Şişli spor salonlarından biridir. Bomonti’de konumlanan The House Residence içinde bulunan The Spa Fitness, lokasyonu itibariyle bir hayli merkezidir.

The Spa Fitness kullanıcı yorumları memnuniyet profilinin ne kadar yüksek olduğunu gösterir. The Spa Fitness yorumları şu şekildedir;

the-spa-fitness-yorum

Şişli’de havuzlu spor salonu seçeneklerini inceliyorsanız, The Spa Fitness listenizin başlarında yer almalı.

İstanbul’daki diğer havuzlu salonlar için tıklayınız.

Dikkat: The Spa Fitness Sizi Kendine Hayran Bırakabilir!

the-spa-fitness-sauna

İstanbul’da sauna imkanı sunan spor salonu bulmak çok zordur. Ama bu salonda sauna mevcut ve dilediğiniz gibi gevşeyebilir kendinize bir güzellik yapabilirsiniz!

the-spa-fitness-merkezi

The Spa Fitness merkezinde antrenman programınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz yeterli bir çalışma alanı mevcuttur. Donanımlı bir fitness merkezi olan bu spor salonunda düşünmeniz gereken tek şey antrenman programınıza odaklanmak olacaktır. Gerisini salonun harika özellikleri sizin için tamamlar. Temiz, hijyenik ve müşteri memnuniyetine önem veren bu salonda, huzurlu bir ortamda fitness programınızı tamamlayabilirsiniz.

The Spa Fitness Merkezi Ek Özellikleri ile Şımartabilir!

the-spa-fitness-salonu

Sporcard salonlarından biri olan The Spa Fitness içinde havuz ve sauna bir arada bulunur! Harika değil mi? Hemde ayda 149 TL Sporcard Premium üyeliğinizle salonun bu imkanlarından siz de faydalanabilirsiniz.

The Spa Fitness, havuz hijyenine büyük önem verir. Bu yüzden havuza girmek istiyorsanız sağlık raporunuzu salon yetkililerine teslim etmeniz gerekir.

Spor Salonunun Olanakları

the-spa-fitness-ozellik

The Spa Fitness salonunda temiz ve nezih bir ortamda sporunuzu yapabilirsiniz. Salonun imkanlarını şu şekilde sıralayabiliriz.

  1. Soyunma Odası
  2. Kilitli Dolap
  3. Havalandırma
  4. Sauna
  5. Havuz
  6. Duş
  7. Fitness alanı
  8. Gym ekipmanları

The Spa Fitness (The House Residence) çalışma saatleri hafta içi ve hafta sonu 09:00 – 21:00 arasıdır.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER