Ana SayfaSpor SalonlarıBenzersiz Rehber: İstanbul'daki En İyi Havuzlu Spor Salonları

Benzersiz Rehber: İstanbul’daki En İyi Havuzlu Spor Salonları

Yüzme havuzlu spor salonu aramaktan yorulduysanız, bu rehber tam sizlik! Eğer “Sporumu yapayım, bir de üstüne havuzda yüzüp rahatlayayım.” diyorsanız, hazırladığımız listeye bayılacaksınız!

Sporunuzu yaptınız veya hazırlık yapıyorsunuz, havuzda biraz kaslarınızı gevşetmek sizin de hakkınız. Haydi kendinize bir güzellik yapın ve tüm günü başarıyla bitirmenizi ödüllendirin. Sizin için derlediğimiz havuzlu spor salonlarından çıkmak istemeyeceksiniz!

Beşiktaş’ın İncisi: Atlante Spa & Fitness

Atlante Spa & Fitness, Beşiktaş’ta havuzlu spor salonu arayanlara benzersiz bir çözüm sunuyor. Nispetiye Mahallesi’nde Bellevue Residence içerisinde yer alan salon, Etiler bölgesinde tercih edilebilecek en iyi alternatifleren biri. Havuzun yanı sıra sauna, buhar odası, jakuzi ve benzeri hizmetler de veren Atlante Spa&Fitness, zengin bir çeşitlilik sunan kardiyo ve ağırlık ekipmanlarıyla da dikkat çekiyor. Siz de spor sonrasında dinlenmek ya da spor öncesinde vücudunuzu ısıtmak için evinize yakın havuzlu spor salonu arıyorsanız, Atlante’yi tercih edebilirsiniz.

Atlante Spa&Fitness hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

Sarıyer’de Buluşalım: Massport Health Club

Sarıyer’de hem spor yapın hem de havuza girin! Nasıl mı? Massport Health Club’ın havuzlu fitness salonu, idealinizdeki vücuda ulaşırken hayattan keyif almanıza da yardımcı oluyor. Maslak’ta Mashattan Sitesi içerisinde yer alan salon, bir yandan 13.000 m2’lik orman manzaralı fitness alanı ile büyülerken bir yandan da dört dörtlük havuzuyla spor yapmayı çok yönlü bir aktivite haline getiriyor. Havuzun yanında sauna imkanı da sunan Massport Health Club, kaliteli ıslak alan kullanımında rakiplerinin epey ötesinde bir hizmet veriyor. Siz de Sarıyer yakınlarında havuzlu spor salonu arıyorsanız, Massport Health Club’ı deneyin deriz!

Massport Health Club hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

Çekmeköy’de Bir Vaha: Unity Power Fitness

Çekmeköy’de havuzlu spor salonu arayanlar, Unity Power Fitness tam size göre! Sporu bir yaşam biçimi haline getirenler için olduğu gibi havuza girerek serinlemek ya da yüzme kabiliyetini geliştirmek isteyenler için de bu salon, aynı anda büyük bir hizmet sunuyor. Çekmeköy Cumhuriyet Mahallesi’nde, Zin D Diamond Rezidans Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan bu salonda sauna ve hamam gibi alanlar ile kaliteli fitness ekipmanları sizleri bekliyor!

Unity Power Fitness hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayın.

Beylikdüzü’nde The Gym Fitness Spa Hizmeti

Beylikdüzü’nde spor deneyimini havuz keyfiyle buluşturmak isteyenlere için The Gym Fitness Spa, kalitenin adresi! Esenyurt bölgesinde E5 kenarında yer alan Vetro City Residence içerisindeki salon, spor ve havuz ayrıcalığını bir arada sunuyor. 6000 m2 alana kurulu olan The Gym Fitness Spa’da hamam ve sauna gibi ıslak alanlardan özel fitness bölümleri, zumba ve spining etkinlikleri ve çok daha fazlası sizleri bekliyor!

The Gym Fitness Spa hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

Lokasyon Ataşehir: Pleon

4 kattan oluşan 000 m2 alana sahip tam donanımlı bir spor kompleksi olan Pleon, başta havuzu olmak üzere tüm spor alanlarıyla sporcuları büyüleyecek cinsten… Ataşehir Barbaros Mahallesi’nde yer alan Pleon, havuz hizmetiyle birlikte sauna, hamam ve buhar odasını kullanma ayrıcalıkları da sunuyor. Eksiksiz bir spor deneyimi için siz de Pleon spor salonunu tercih edebilirsiniz!

Pleon hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

New Body Fitness ile Bağcılar’da Havuz Keyfi

New Body Fitness, Bağcılar’da havuz keyfinden mahrum kalmak istemeyenler için müthiş bir fırsat sunuyor! İkitelli’nin Göztepe Mahallesi’nde bulunan Batışehir Projesi içerisindeki salon; 3500 m2 kapalı, 2000 m2 açık olmak üzere geniş bir alana sahip eksiksiz bir spor deneyimi yaratıyor. Sadece havuz değil, hamam ve sauna hizmeti de veren New Body Fitness; spor yapmayı çok daha keyifli ve efektif hale getiriyor. Siz de Bağcılar’ın en güzel havuzlu spor salonunu arıyorsanız, bu salon sizin için ideal!

New Body Fitness hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

Bayrampaşa Durağı: Bilge Gym

Bilge Gym havuz sevdalılarına beklediklerinin ötesinde bir deneyim sunuyor. Bilge Gym spor salonu İstanbul Bayrampaşa’da oturan ziyaretçileri için spor salonu ve havuz keyfini aynı noktada buluşturuyor. Buhar odası, sauna, hamam ve fitness salonunu aynı tesiste bulmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz! Sauna, hamam ve buhar odası olanaklarını kadın ve erkeklere farklı alanlarda sunan bu tesis konforunuzu her zaman ön planda tutuyor.

Bilge Gym hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

Bahçeşehir’de Açık ve Kapalı Havuz: The Gym A Plus

The Gym A Plus, Bahçeşehir’de yaşayanlara Ağaoğlu My Town Ispartakule Sitesi içerisinde havuzlu spor salonu deneyimi sunan dikkat çeken spor merkezleri arasında yer alıyor.

The Gym A Plus, geniş bir tesis olmasının yanı sıra kapalı ve açık havuz seçenekleri ile gönlünüzü fethedebilecek nitelikte. Gym salonu için ayırdığı geniş alan, grup ders stüdyoları ve kapalı basketbol sahası ile bir spor merkezinden beklediğiniz her şeyi sağlayan tesis, donanımlı ekibi ile de göz dolduruyor.

The Gym A Plus hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayın.

Sporcard üyeliği için tıklayın.link-spor-salonu

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER