Ana SayfaSpor SalonlarıTamirhane Gym Spor Salonu ile Fitness Hedeflerinizi Gerçekleştirin

Tamirhane Gym Spor Salonu ile Fitness Hedeflerinizi Gerçekleştirin

Unutmayın ki bedeniniz de zaman geçtikçe bakıma ve tamire ihtiyaç duyar. Bazen de hedeflerinize ulaşmak için profesyonel bir yardıma ihtiyaç duyarsınız. İşte Gaziosmanpaşa’da bulunan Tamirhane GYM tam da bu noktada size hizmet vermek için bekliyor.

Wabba World Man Body Fitness Dünya Şampiyonu Erdi Kurtuldu‘nun işlettiği Tamirhane GYM Spor Salonu Sarıgöl Mahallesi Çetinkaya Sokak’ta 2017 yılında açılmış ve salon, pek çok başarıya imza atmış. İsterseniz öncelikle Erdi Kurtuldu’yu tanıyalım.

tamirhane-gym-spor-salonu-sporcard

Erdi Hoca istikrarla sürdürdüğü fitness sporunu kariyeri haline getirmiş ve hayatına 2 dünya şampiyonluğu, 2 dünya 2.liği ve 2 Avrupa 3.lüğü sığdırmış. Bu şampiyonluklarda “overall” olarak adlandırılan şampiyonlar şampiyonu ünvanına da layık görülmüş.

Aynı zamanda 3 Kasım’da Los Angeles’da düzenlenecek WFF 2018’de Türkiye’yi temsil ediyor olacak.

Tamirhane Gym Spor Salonu

Gelelim Tamirhane’ye. Salon iki katlı ve 290 metre kare alandan oluşuyor.  Aile ortamında gibi spor yapma keyfini yaşayacağınız spor salonunda güven içinde antrenmanınızı yapabilirsiniz.

Şampiyonlarla spor yapmak herkese nasip olmaz!

tamirhane-gym-spor-salonu-sporcard

Salon sizi mahalle arasında butik, küçük ve sıcak bir ortamıyla karşılasa da, arka planda büyük başarı hikayelerine imza atmış. Hedefleriniz büyükse ve amacınız şampiyonluksa salonu tek cümleyle “Şampiyonların Salonu” olarak betimleyebiliriz. Öyle ki üyelerin çoğunu Erdi Hoca’nın öğrencileri oluşturuyor. Aynı zamanda salon, konusunda profesyonel ve başarılı eğitmenleri ile sporu bir üst kademeye taşıyor.

Fitness ve vücut geliştirme adına birçok başarıya imza atan kişiler ile çalıştığınızın altını burada tekrar çizelim. Bu sebeple, Tamirhane Gym, müşteri memnuniyeti ve yenilikçi spor anlayışı ile bölgesinde ki en iyi salonlar arasında. Sporcard ayrıcalıkları ile Tamirhane GYM’de fitness çalışmalarınızı sürdürebilmek için görsele tıklayabilirsiniz.

https://www.sporcard.com/spor-salonu/tamirhane-gym-gaziosmanpasa-istanbul?utm_source=sporcard&utm_medium=blog&utm_campaign=tamirhanegym&utm_content=tamirhane-gym-spor-salonu-sporcard

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER