Ana SayfaSpor SalonlarıHavuzlu Spor Salonu Arıyorsanız Swedish Sports Club Tam Size Göre!

Havuzlu Spor Salonu Arıyorsanız Swedish Sports Club Tam Size Göre!

Yaz aylarına girdiğimize göre sıcakta spor yapmak için havuz şart oldu… Anadolu yakasında bulunan Swedish Sports Club özellikle havuz olanağı ile yazı şehirde geçirecek kişiler için harika bir spor salonu. Biz gittik, salonu sizin için gördük. Tam notumuzu verdik… Swedish Sports Club’da sizi neler bekliyor paylaşmak istiyoruz.

12.500 mAlana Yayılmış Dev Spor Tesisi

İki katlı olan spor salonu oldukça büyük bir alana sahip, kullanıcılara aydınlık ve ferah bir ortamda spor deneyimi sunuyor. Eğitmenlerin ve çalışanların hepsi güleryüzlü. Salona ilk kez geldiğinizde detaylıca sizi bilgilendiriyorlar. Hangi derse katılacağınız tamamen size kalmış durumda. Burada bir hatırlatma yapmamız gerekiyor. Spor salonuna gitmeden önce grup derslerinden faydalanmak istiyorsanız katılmak istediğiniz dersin kontenjan ve saat bilgilerini teyit etmeniz gerekli. Şimdi olanaklara geri dönelim.

Swedish Sports Club havuzlu spor salonu Sporcard'da!

Spor salonunun hem açık hem kapalı yüzme havuzu var ki bizce bu ideal bir olanak. Yazın da çalışan biriyseniz size yakın açık havuzlu bir salon olması mükemmel bir şans. Kışın da canınız istediğinde yüzebiliyor olmak harika. Swedish Sports Club’da ayrıca sauna olanağı da mevcut. Sporcard kullanıcısı olarak saunada keyifle rahatlayabilirsiniz.

Yoga, pilates, spinning ve zumba salonun sizlere sağladığı grup dersleri arasında yer alıyor. Eğitmen kadrosunda yüzme eğitiminden dalışa, reformer pilatesten tekvandoya, vücut geliştirmeden yogaya kadar farklı branşlarda sertifika ve derecelere sahip eğitmenler görüyoruz. Tanıştığınız zaman zaten siz de profesyonelliklerini hissedeceksiniz.

Swedish Sports Club havuzlu spor salonu Sporcard'da!

Spor salonunda fitness ve gym alanına da ek olarak 1 adet basketbol sahası ve tenis sahası da bulunuyor. Eğer old school bir tarza sahipseniz iş çıkışı Swedish Sports Club’a gidip gym alanında sıkı bir ağırlık antrenmanı sonrası biraz basketbol oynayıp eve dönmek gününüzü mükemmel bir şekilde sonlandırmanıza yardımcı olacaktır. Eğer “Ben sadece havuzda yüzme becerilerimi geliştirmek, diz ve diğer eklemlerime yük bindirmeden sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum.” diyorsanız açık ya da kapalı havuzda her gün 1 saat kadar yüzmek size iyi gelecektir.

Swedish Sports Club havuzlu spor salonu Sporcard'da!

Kartal, Yalı mahallesinde bulunan Swedish Sports Club’ın hafta içi çalışma saatleri 08:00 ile 23:00 arasında; hafta sonu çalışma saatleri ise 09:00 ile 21:00 arasında değişmektedir.

Sporcard kullanıcısı olarak Swedish Sports Club’ın bahsettiğimiz tüm bu özelliklerinden faydalanmak için linke tıklayabilirsiniz.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER