Ana SayfaSpor SalonlarıVaktini Trafikte Kaybetmek İstemeyenler İçin En İyi Spor Salonu: Massport Health Club

Vaktini Trafikte Kaybetmek İstemeyenler İçin En İyi Spor Salonu: Massport Health Club

Spor yapma isteğinizi evinize yakın ve size uygun bir spor salonu olmadığı için erteleyip duruyor musunuz? Birçok kişi bu durumu kendine bahane ediyor aslında… İşte bu yüzden bizim size bir önerimiz var, işten çıktıktan sonra trafikte vakit kaybedeceğinize mükemmel bir fitness merkezinde spor yapmaya ne dersiniz? Massport Health Club, fitness alanından havuzuna kadar birçok farklı olanağı ile Sporcard kullanıcılarını bekliyor!

Vaktinizi Kendinize Ayırın

Maslak Masshattan’da bulunan Massport Health Club, 13000 m2 kare üzerinde yepyeni bir alana yepyeni spor ekipmanları ve makineleri ile kurulmuş durumda.

massport-health-club-spor-salonu-sporcard

Bulunduğu yer itibari ile bünyesinde çalışan kesimden birçok kişiye hizmet veren spor salonu, trafikte kaybedeceğiniz zamanı sizlere spor yapabilmeniz için sunuyor. O kadar fazla farklı derse ve içeriğe sahip ki, Maslak’ta çalışan kişilerin salonu denedikleri an “nasıl burayı fark etmemişim” diyeceklerine eminiz. Massport, işten çıktığınızda günün hareketsiz saatlerinin vücudunuzda yarattığı olumsuz etkilerden kurtulmanıza, stresinizin azalmasına, kaybettiğiniz vakti kendinize ayırmanıza ve hem fiziksel hem zihinsel olarak gelişmenize yardımcı olacak bir salon.

Kapalı Yüzme Havuzu mu İstersiniz, Grup Dersleri mi?

massport-health-club-spor-salonu-sporcard

Herkesin ihtiyaç ve beklentilerine uygun olabilmeyi hedefleyen Massport içerisinde bakımı daima büyük titizlik ile yapılan kapalı yüzme havuzu, sauna, tenis ve basketbol alanı, grup dersi stüdyoları, internet bağlantısına sahip son teknoloji spor ekipmanları ile donatılmış bir fitness alanı mevcut. Saydığımız tüm bu alanlardan Sporcard kullanıcıları diledikleri gibi yararlanabiliyor. Burada önemli bir not ekleyelim, kapalı yüzme havuzu pazartesi günleri kullanılamıyor.

Salon yoga, pilates, crunch, zumba ve spinning gibi grup dersleri veriyor. Kardiyo alanında sizlerin rahatlığı için ev sessizliği yakalanmış. Fitness alanı orman manzarasına sahip. Yani anlayacağınız Massport Health Club stres içerisinde trafikte kaybedeceğiniz 2 belki de 3 saati, keyif içerisinde spor yapıp rahatlayarak geçirmenizi istiyor. Salonun Uzakdoğu sporları, diğer spa olanakları, crossfit ve personal trainer hizmetleri için ise ayrıca salon ile görüşmeniz gerekiyor.

massport-health-club-spor-salonu-sporcard

Spor merkezine arabası ile ulaşmak isteyenler Mashattan’ın Kuzey kapısını kullanarak otopark hizmetinden ücretsiz yararlanabiliyor. Spor salonunun çalışma saatleri hafta içi 07:00-23:00 ve hafta sonu 08:00-22:00 arasında değişiyor.

Massport Health Club’ı Sporcard ayrıcalıkları ile hemen kullanmaya başlamak için linke tıklayabilirsiniz.

Logged in as Edit your profile.

CEVAP VER

Lütfen yorum alanını doldurun!
Lütfen isim alanını doldurun!

SON EKLENENLER